Szerinted lehet? (beszélgetés)
Köszönöm!
Ezeket nem tudtam! Lehet, hogy neki nem volt olyan "jó" a szülés, mint nekem! :)
A szülés minden babának legalább annyira fájdalmas mint a mamának, ha nem jobban- csak ők a konkrétumokat elfelejtik, csak az érzés marad meg. Nem véletlenül termelődika babának fájdalomcsillapító "örömhormon" szülés közben.
Minden baba más, van akit jobban megvisel a saját megszületése lelkileg van akit nem.
Köszönöm!
Tudom ám, hogy hol van a hely, ahol laksz! :)
nagyon szépek a kislányaid,gratulálok hozzájuk
megnéztem a videókat is,édes mindkettő és könnyeket csalnak az anyai szívbe!
és néztem mi elég közel élünk egymáshoz....csak éna mátra másik oldalán:)
Sokkal könnyebb szülés volt, mint az első. Gyakorlatilag 2 óra alatt megszületett.
Nagyon simán ment minden. Nekem nagyon pozitív élmény (egyébként mindkét szülésem).
Nem gondolom/gondoltam, hogy ez neki probléma lehet!?
De még várom, hátha találok egyéb magyarázatot.
Én már hallottam ilyenről, nekem mesélték igen...amikor a baba születik , olyankor mindennap felkel vagy felsír jó ideig!!!
szerencséd van a délutáni időponttal :)
sok örömöt a piciben!!
teljesen lehetséges....
nehéz szülésetek volt?érte Őt valami trauma?
ki fogja nőlni hamar,az én kisfiam is fölsírt sokszor,de Ő főleg a születése utánni napokban.
aztán pár hónap múlva pontosan akkor ébredt mikor született:5:08-kor
Nem tudom, azért kérdezem. Te mit mondanál? Mért sír ilyenkor mindig???
Nem hasfájós - meg az nem csak ilyenkor délután fáj (első gyerkőcöm hasfájós volt)
A foga is mindig fájna, nem csak ebben az időpontban.
Nem akartam elhinni, hogy "átélheti" újra a szülést/születést, de már lassan én sem tudok más magyarázatot találni...
ez nagyon egyszerre ment!
:-)
4 hónapos pici lányom, aki egy igazi nyugodt baba minden nap pontosan délután 3 óra és negyed 4 között vígasztalhatatlanul sír. Minden nap ugyanakkor, és szinte soha máskor!!! És megfigyeltem, 15óra 15perckor abbahagyja (+,-1perc)
Sok körülöttem lévő embernek meséltem, és sokuktól ugyanazt a választ kaptam: biztosan újra átéli a születését...
Valóban 15óra 15 perckor született. De ez igaz lehet? Tényleg átéli a megszületését???
Tud erről valaki valamit?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted mindenki lehet boldog? Vagy van, akinek erre esélyes sincs?
- Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Szerinted létezik-e netszerelem, és ha igen, mennyire tartós, mennyire lehet bízni benne?
- Szerinted mit lehet munkaidőben?