Szerinted korrekt? (beszélgetés)
Szerintem nem korrekt. Az éjszakázást nyilván dupla előnyért – pótlék, és nyugalmasabb munka – vállalta. Ráadásul ezen a jogcímen elvárja a 3. előnyt is: kihúzza magát a karácsonyi műszakból.
Aki A-t mond, mondjon B-t is!
Én önként vállaltam, a főnökség meg elfogadta, hogy reggel 6-ra járok 8 helyett, mert ez nekem több szempontból is megfelel. De akkor nincs pardon: hogy most elaludtam, vagy nincs kedvem hajnalban kelni!
Kapni és adni nem ugyan az!
Én a családosok miatt szivtam néhány éve augusztusban....végig 16óráztam és az éjszaka mindig beleesett....aztán mikor szeptemberben szóltak,hogy szintén dupla annyit kéne dolgozni,nemet mondtam....éééééés kirúgtak!Ennyit erről!
Én is dolgoztam éjszaka, (igaz, nem az eü-ben,) és csak megszokás kérdése. Minden műszakban vannak jó és rossz dolgok, mindegyik nehéz a maga módján...
De könyörgöm, az már milyen megoldás, hogy kijelentem, hogy én csak ekkor meg akkor vagyok hajlandó dolgozni, ez akkor sem korrekt eljárás:(
Le a kalappal az előtt, aki egy évig csak éjszakázik. És még családja is van.
Egyébként, meg azt mondod, a főnök sem ért vele egyet. Hát de csak egyet ért, ha egész évben éjszakázik.
Csináld utána, nem olyan egyszerű dolog az!!
A pótlék zavar jobban vagy az hogy nem akar dolgozni karácsonykor?Te is mehetnél éjszakai műszakba!
Tudod,most a karácsony miatt nálunk is állt a bál mert a főnökség csak a nem családosokat akarta behivni! De a családosok felháborodtak,hogy milyen dolog ez?Igy nem lesz nyitva az ünnepek alatt!
Én irigylem ezt a melóhelyet, ahol a dolgozó dönti el, mikor akar dolgozni:)
Kérdésedre a válasz: nem korrekt az eljárás sem, és a kollega/nő sem. Önző dolog, amit csinál. Nem szabadna különbséget tenni. Gondolom 2 vagy 3 műszakban dolgoztok... Mindenkinek egyformán ki kellene vennie a részét mindenből, a jóból, és a rosszból is. Mindkét/három műszaknak meg van az előnye is és a hátránya is:(
Mi a baj ezzel?
Talán az Ő véleményét is meg kellene hallgatni.
Szia!Ilyen nálunk is volt!Gondolj bele,ha nem éjszaka melózna év közben,neked mennyit kéne dolgoznod éjszaka!!??
1 év éjszakai műszak után,szerintem ennyit megérdemel!Gondold magad az ő helyébe:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Manapság szülésért mennyi az az összeg, ami korrekt az orvosnak?
- Szilikon bütyök korrektort ma kezdtem használni. Borzasztó...
- Smink, korrektor
- Valutát milyen árfolyamon korrekt átváltani családon belül?
- Milyen korrektort használtok?