Szerinted hogyan jöttek rá az emberek, hogy... (beszélgetős fórum)
Nagymáatudomanyhé...
Az is vót..lessz is, meddig megnem pusztul a Föld...
A szetvalassztas szerintem egyertelmu. Belenyulsz, megtapasztalod, aztan hasznalod. A regi barlangrajzoknal is hasznaltak mar "ragasztona/festek alapnak"
DE
Egy madarnak vagy egy nyestnek is van erzeke, hogy a sargajat egye ki eloszor.
Amugy valaki unatkozott. innen jott a habveres. szeritem ez regi. maj megmongom mit talaltam.
Világos. Teremtéselmélet elvetve. Valaki tojt egy tojást, amiből tyúk kelt ki. Aki már teljesen jogszerűen tojt tyúktojást.
Zseniálissssssss. Szabadalmaztathatom? 😎
Óóó, pont ezt akartam írni!
Mindig ezen agyalok, amikor készítem.
Hogy a fenébe jutott eszükbe, hogy a sárgát kevergetni kell és cseppenként hozzáadni az olajat?
A tojáshab igen?:)
De a kitalálása érdekel.
Engem a majonéz készítése foglalkozat ilyen módon.
Ahányszor készítem ezen agyalok🙆
Mivel én az evolúció híve vagyok, nekem egyértelműen a tojás.
Amiből az első tyúk kikelt, az még nem lehetett tyúktojás, így itt a tyúk volt előbb, ami később már vitathatatlanul tyúktojást tojt.
Ez tetszik, életszagú.
A szétválasztás nekem is kérdés, bár addig nem volt időm eljutni, hogy ez a kérdés is testet öltsön.
Valami edénykében véletlenül lotyogtatták, aztán észtevették, hogy nagyobb lett a térfogata. Gondolták, itt az idő anyagszaporításra.
Engem inkább az foglalkoztat, miért választották ketté a tojást?
Csinálom itthon a sütit, s mivel a gépi habverő tartozékait betettem a mosogatógépbe, ahol el is indítottam egy három órás eco programot, viszont nem én vagyok a türelem szobra, nekiálltam kézzel és hagyományos habverővel a tojáshabnak.
Na itt keletkezett néhány semmi másra nem fordítható szabadideje az agyamnak. Belém is fészkelt a kérdés: Hogy az istenbe' jöttek rá az emberek, hogy a tojásfehérjéből habot lehet verni?
Szerintetek hogyan?
További ajánlott fórumok:
- Eltűnt emberek nyomában, szerinted miért tűnik el ennyi ember? Beszélgessünk...
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Szerinted is minősíthetetlen, hogy ócsárolnak embereket bizonyos fórumokon, mert más a véleményük?
- Hogyan legyek nyitottabb az emberek felé?
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?
- Hogyan mutatnád be otthon a párodat, ha indiai lenne és a családod gyűlöli a roma származású embereket?