Szeretőből társ? (beszélgetés)
A megcsalás az bármikor beüthet....
Ritka aki nem teszi meg...számos egy oka van miért nem meri...
Nem lehet általánosítani ebben sem, mint másban sem. Általában azok a férfiak akik nem csak egy nővel csalják meg a feleségüket, azok mindig is hütlenek lesznek bárki lesz is mellettük. Sok férfi imádja a feleségét, semmi pénzért nem hagyná el őket, viszont kell a friss élmény számára. És nagyon sokszor ugyan ez a helyzet a nőkkel is, csak valahogy erről nem nagyon beszélnek, mert ha egy nő csalja meg a férjét az még mindig elitélendő.
Ezenkivül vannak olyan házasságok, hogy minden tökéletes, kivéve a szex, ezért azt máshol keresik meg.
Van olyan aki elválik és egy idő után rájön, hogy ez a házasság sem más. Bárhol megnézed a hirdetéseket nős férfiak még pénzt is fizetnek a nőknek akár egy alkalomért is. Nekem az a véleményem, hogy nagyon kevés férfi nem csalja meg a feleségét (sőt ugyan ez a véleményem a nőkről is) csak soha nem derül rá fény!
Egész más egy kapcsolat, mig csak szeretőként vannak együtt. Amikor már együtt élnek sokkal nehezebb, ráadásul előbb-utóbb tényleg felmerül a gondolat a másik fejében vajon engem nem csal-e meg? De erre nincs semmi biztositék, se házasság, se más!
Éppen keresem,de köszi:)))
Bíztosan be fog jönni nekem:)))
Írd be a google-ba a címet és hogy magyar felirat, adott ki egy csomót hirtelen, tuti megtalálod az igazit. ;)
Tetszeni fog. :)
Köszi:)))
Megkeresem,hátha találok magyar szöveget is valahol:))))
Nézz rá youtube-on...
Kabhi alvida na kehna
Indiai... jó hosszú film, de imádtam. Valahonnan magyar felirattal szedtük le annak idején.
Ez nem semmi:)
Ezt nem láttam:)
Van akinek ez is össze jön:)))
Vagy későn jön az igazi:)))
marmint ugy szereto, hogy kozben felesege van?
abban az esetben vigyaznek, mert sok no nem gondolna, hogy ahogy a feleseget megcsalta veled, teged is megcsal massal majd, foleg ha evekig tartott. Attol a pasiktol tartanek!!!
Megvan a címe, nem volt egyszerű... de megleltem... valahonnan letölthető... szeretőknek és feleségeknek, de bárkinek érdemes megnézni, jóóó film.
Kabhi alvida na kehna
nalam sem mukodik, de szerintem mukodhet.
szex altal kialakulhatnak mely erzelmi szalak, ugy a szerencses ha mindkettonel egyidoben, vagy kabe egyidoben. ha csak egy felnel, az gaz, sajnos.
Én kipróbálnám:)))
Még az a pár hónap is csodás lehet:)))
További ajánlott fórumok:
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Magány társaságban
- Egy nagyszerű társaság helye
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- A Mások, akikkel a "normális" társadalom nem tud mit kezdeni...
- Segítséget és társat keresek kalória számolgatós diétához!!!