Szeretném rendbehozni a hajamat. Kellene 1 kis segitség... (tudásbázis)
9. adri25
2008. júl. 13. 17:37
én kálcium kovaföld kapszulát szedek a hajamra
8. 7004ca251b (válaszként erre: 6. - Zsuzsa88)
2008. júl. 13. 00:02
hát elsőre ne várd.tudod ez ugyanolyan dolog mint a túlysúly.amit hosszú hónapok,évek alatt magukra kajálnak az emberek,azt utána várják,hogy majd hetek alatt eltűnik.hát azért ez nem így működik,a hajjal sem.évekig rongáltada szőke estékkel,kell neki idő,hogy helyre jöjjön,de a barna szín,már sokat javít,meg a küönböző pakolások is.És a rendszeres vágás!hogy erősödjön.nem mondom,hogy legyen rövid hajad,mert nem szükséges,de hogy rendszeresen vágasd az kell,akár csak 5-6centit a végeiből,hogy az elhalt részek lejöjjenek..
7. Zsuzsa88 (válaszként erre: 5. - Katinkaboszi)
2008. júl. 12. 23:58
De nekem nem tetszik az eredeti hajszinem. Sehol-semmi szine van, a világosbarnából talán szürkébe megy át. Már szinte mind1, milyen barna festékkel festeném, mert minden barna árnyalat szebb az én hajszinemnél. Mondom, ez nem is barna...
6. Zsuzsa88 (válaszként erre: 4. - 7004ca251b)
2008. júl. 12. 23:56
A szomszéd csaj sógornője L*nda hajfestékkel festi a haját, nagyon tetszik az a barna, és élettel teli, gyönyörű és egészséges a haja. Még a hajvégei sem halottak. Nekem is lehet olyan szép hajam, ha nem szőkével festem?
5. Katinkaboszi (válaszként erre: 2. - Zsuzsa88)
2008. júl. 12. 23:56
Mivel más a gondod, javaslom az általam használt és igen bevált dolgot.
Rövidre vágattam a hajam, még nyár elején került bele dauer, amit viszont nem szárítással, hanem csak napfényen, meleg helyen történő szárításal, de minden borzolás nélkül hagytam. Előtte természetesen befésültem egy kicsit, de a göndörkéket nem húztam ki fésüvel.
Mire eljött az ősz, a fodrászom nem is ismert rá a hajamra, annyit erősödött és javult, persze közben utána kellett vágni, mert csak röviden mutat.
Sztem ezzel a technikával közben le is nőne a hajad az eredeti színre és még csak festeni, vagy bemosni sem kellene.
4. 7004ca251b (válaszként erre: 2. - Zsuzsa88)
2008. júl. 12. 23:52
a szőke hajfesték(mivel hidrogén is van benne)a lehető legkárosabb a hajadnak,ahhoz képest egy jó minőségű(ne sajnáld rá a pénzt!)barna hajfesték felüdülés lesz a hajadnak!
3. Katinkaboszi
2008. júl. 12. 23:51
Szia, van egy bizonyos, tojássárgás, ricinusos, citromos keverék, ezt tudom erősíti a hajszálakat,a patikában biztosan tudják. Ott kérdezd meg.
2. Zsuzsa88
2008. júl. 12. 23:50
Eddig szőkére festettem a hajam. Nagyon döglött volt a hajam, eyért fülig levágattam. Már nő le a festett haj, viszont nagyon nem vagyok kibékülve az eredeti hajszinemmel. Van néhány barna árnyalat, ami nagyon tetszik, de nem szeretném nagyon tönkretenni... Mit ajánlatok, mit csináljak?
1. Zsuzsa88
2008. júl. 12. 23:49
Szeretném rendbehozni a hajamat. Kellene 1 kis segitség...
További ajánlott fórumok:
- Havanese kölyök a háznál! S.O.S. segítség kellene!!!
- Német segítség kellene!!!!
- Segítség kellene! Ti hogyan értelmezitek ezt? Adnátok még egy esélyt? ...
- Van valaki, aki pók fóbiás? Segítség kellene, egyáltalán lehet tenni valamit?
- Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene...
- Felmondási minta!Segítség kellene! Előre is köszönöm!