Szeretném a csípőmet formálni. Tudnátok nekem ajánlani edzési formát, vagy edző videóját? (tudásbázis)
Szerintem először nehéz nekiállni, pár hónapig küzdelem az egész, de utána már jobban megszokod. Sokszor nekem sincs kedvem menni, de mondom magamnak, hogy menni kell és kész! :) Edzés után hazafelé kicsit vidámabban megyek, mint ha csak melóból egyenesen hazamentem volna. :)
Próbálkoztam már azzal is, de akikkel eddig nekiindultunk, még annyira sem voltak elszántak mint én, így annak sem lett jó vége :) Egy nagy elhatározás, vagy "kattanás" az agyamban, az segítene, de nem jön sajnos :S
Nekem is a legközelebbi konditerem 25 km-re van.
Húgom is így járt. Menne, mert vékony és izmosodni akar, de semmi nincs ott, ahol lakik. Ide is tudna jönni, de csak ezért bemászkálni ebbe a városba felesleges, mert amúgy a közelébe se jön, csak ritkán, ha dolga van.
Nekem nem sok erőm van mászkálni munka után még edzeni, vagy munka előtt jó korán, de rákényszerítem magam.:) 2 éve járok oda, de 1 éve kezdtem el tényleg rendszeresen menni. Melóhely fizeti a bérlet egy részét szerencsére. :)
Nem tudsz keresni valakit,akivel járhatnál? Lehet, hogy rajtad az segítene.
Jó nektek... Az én közelemben még konditerem sincs :( pedig járnék...
Én képes vagyok még a bérlet utolsó egy-két alkalmát is veszni hagyni:S Megnyugtatom magam, hogy ahhoz képest mintha alkalmanként vettem volna jegyet, már így is mennyivel jobban jártam:) nem tudom rajtam mi segítene :D
Én ezért mentem edzőterembe, mert ha már megveszem a bérletet, rendesen eljárok. Otthon nekem sem volt kedvem balettozni, pedig az olcsóbb. :)
Péntek Enikőnek is van egy jó csípő formálós videója.
[link]
De amúgy ahogy többen is ajánlották, Rubint Réka gyakorlatai nagyon jók. Főleg a 2011-es DVD-jén.
Rubint Réka és társai lehet, hogy jobbak, mert több gyakorlatot kell elvégezni, jobban használ a torna úgy. :)
sajnos én nem voltam elég kitartó, de sokan nagyon szépen formálódnak a Réka tornáival!
Rubint Réka add újra önmagad 2011 csípő és popsi rész :) Jó zenék és hatásos gyakorlatok!
Rubint Rékának vannak 20 perces csípő, és popsiformáló gyakorlatai!
Oldalra hajolgatok? Amúgy köszii a tippet :)
Csinálhatsz 4-szer 20-at is, vagy amennyit akarsz, mert én edzőteremben csinálom ezt, de én több mindent edzek ott, azért nem csinálok többet ebből. Ha megvan egy adag hajolgatás,akkor kb. fél percig pihenj, utána kezdd a következő adagot. :)
Jobb kezedbe veszel egy 5 kg-os súlyt (vagy amennyit jónak látsz) és hagyod lefelé kinyújtva. Bal kezedet odateszed a jobb válladhoz és hajolgatsz jobbra-balra tízszer, majd a másik kezedbe veszed a súlyt és úgy is megcsinálod. Ezt 4-szer csináld meg mindkét oldalon.
Remélem, érthetően írtam le... :)
Szeretném a csípőmet formálni. Tudnátok nekem ajánlani edzési formát, vagy edző videóját?
További ajánlott fórumok: