Szeretnél egy jó kis csapatba tartozni, ahol mindenről dumcsizunk írj (beszélgetés)
Köszike: Csak az a baj,hogy az ultrahang kimutatta,hogy volt egy kisebb infarktusom egy kis izom rész ami elvan halva. Ennyi.
én most ujra taknyos vagyok hülye idö van
Mi is így voltunk most másfél hétig volt tiszta takony Alíz.
igen gondoltam hogy így nehéz :) kérdezz olyan anyukákat akik régebben kint élnek hátha tudnak javasolni valamit
igen,kicsit nehezebb itt németországban a gyógyszervétel...mivel fogalmam sincs mit hogy hívnak....de megoldom..
köszi
jó kérdés. én gyógyteát csinálok nekik ilyenkor hagymahéjból és teszek bele kamillát és hársfavirágot meg csipkebogyót. ha végképp nem megy akkor orvos, ja és otrivin orrcsepp
Sziasztok
Remélem mindenki meggyógyult aki írta hogy betegecske, mi sem maradunk ki ebből....fiam éjjel taknyosodott be,tisztára folyik neki,persze az orrszívás elég nagy hisztit hozott :S és én sem vagyok toppon :(((
Szóval mostanában elindult az élet,vásárolok főzök meg baba-mama tali és egyre jobban összebarátkozunk a magyar anyucikkal! :) Örülök neki,csak a minusz 3 meg 6foknak nem :( szerintem amiatt lett taknyos,mert 2órát voltunk a hidegben,hiába overál,vastagzokni,takaró-lábzsák kell valami melegebb zsák :((((
Na megyek,közben családdal dumizok.
Szép napot
HA valakinek jó ötlete van amit lehet adni hogy kihozza gyorsabban ezt a náthát hallgatom!!!
sok sikert hozzá vali! és persze örülök, hogy jó lett a vizsgálatok eredménye nálad :)
Na mi lesz lányok asszonyok meghal a fórum nincs itt senki. az elején mindenki nagyon aktív volt vége a lelkedsedésnek mert havat kell seperni sziasztok mindenmkinek.A jövöhétem megyek helyettesíteni egy szoc otthonos büfébe és főzhetem a kávékat az öregeknek.
tudom hogy nehéz de egyszer csak kell valami munka
Sziasztok megjöttem hála jó égnek nincs szűkület az ereimben a katéterezés negatív volt. majd holnap találkozunk. Jóéjszakát mindenkinek.
Igen nálunk is a nagyobb várja jobban a télapót,a kicsi még nem tudja miről is van szó.
Mondjuk tőlünk télapóra mamuszt kapnak a gyerekek,Dávid természetesen Verdásat,Alíznak meg a tacskóban vettünk piros rénszarvasos mamuszt. kapnak még így is elég édességet a családtól.
én nég csak a naggyal készülök mikulásra, a kicsi is kap persze valami apróságot, de szerintem csak jövőre fogja értékelni a meglepit a csizmában
gyerekek (föleg a nagy) nálun k is nagyon várják már a télapót meg a karácsonyt. Most Dávidot próbálom megfűzni hogyha kidobnánk a cumiját biztos hozna neki valami szépet a télapó.
ne is add fel, csak tapasztalatból írtam
hát nem adom fel keresgélek akkor majd késöbb
még a január eleje is sanszos, hogy nem találsz munkát. az év eleje-vége zűrös ilyen szempontból
nálam is minden rendben nagyon készülünk a karácsonyra.még négy hét.amugy befejeztem a sulit de nem tudok elhelyezkedni majd jövöre probálkozok idén már nem
megvagyok :) picikém végre elindult, a nagyfiúnál még rendszeres a reggeli nyafogás, de szereti az óvodát, úgyhogy minden rendben. nálad?
Én még be szoktam nézni ha van valami íromány.
húú de leállt ez a fórum! van még itt valaki rajtam kívül?
köszike szépen már jol vagyok sok teát ittam puszi
legyél jó vigyázz magadra vali! én most nagy dilemmában vagyok, de majd megkérdezem a szomszédlányt. a helyzet a következő: a fiamat egy másik kisfiúval együtt hordják a falubuszon meg még két iskoláslánnyal. reggelente az elindulás mindig nyűglődős, nem akar oviba menni, és ma reggel azt mondta hogy a másik kisfiú bántja a buszon. nem tudom mit higgyek ezért akarom megkérdezni a szomszédlányt mert ő is velük megy minden reggel, bár a szóban forgó kölyökről ismert hogy kezelhetetlen, mert az anyja nem szól rá semmiért, mondván szívbeteg a gyerek. egyébként tényleg az, de az nem állapot hogy azért nincs megnevelve mert beteg
Itt most csocsi-ragyi napsütés van!
vali te is vigyázz magadra!
Vivienke jobbulást neked, nálunk is mindenki náthás,a lányom a legjobban aztán én meg a fiam sincs még teljesen jól.
Sziasztok mindenkinek! Csütörtöktől nem leszek a gépnél meert kell mennem az országos Kardiológiai Intézetbe szív katéterezésre és nem tudom,hogy mikor jövök haza de ti addig legyetek minnél többet fent a fórumon és ha haza jövök találkozunk. Addig is lergyetek jók,vigyázzatok magatokra meg a gyerekeitekre,mert ebben a rossz időben bizony hamar meglehet fázni. Mindenkinek további nagyon kellemes napokat kívánok.
sziasztok én is beteg vagyok most jött ki rajtam a nátha
További ajánlott fórumok: