Szeretnék valakivel beszélni 😭 (beszélgetés)
Próbáltam nem reagál. Folyton azt mondja a gyerekének csak vele fog foglalkozni mikor megy érte (közben egész nap külön gepeznek) így mondjuk látszik nem is akarja a testvéreket összehozni.
Szerintem undorító hogy elmegy 2 napra egész nap játszik de ez neki jara pihenés mert dolgozik. 😞
Nem vagyok. Ha az lennék nem kérném jöjjenek ide.
Egyáltalán nincs testvéri kapcsolat a gyerekek között
Persze, de akkor együtt mentünk a gyerekével anyoshoz meg hozta ide is.
Én azt szeretném együtt legyünk olyankor is de ő csak külön van a gyerekével.
De így látszik én vagyok a hibás.
A legnagyobb gond hogy nincs itt mikor baj van.
Mikor hozzámentél, gyereket szültél neki, akkor is tudtad, hogy van egy másik gyereke is, akihez kötődik... hiszem ő az apja.
Sok helyen adódik gond a "te gyereked, én gyerekem, mi gyerekünk"-ből.
Ja meg lemondani? Olyan nincs a világon akármi van ő megy láthatásra.
Én is kértem de erre azt mondta "3 hetente látom (munka miatt) ezt is elakarod venni tőlem? Kívánom lásd te 3 hetente a gyereked."
Ugye milyen kedves???
Can ennek másik oldala is ám : mikor terhes voltam idehkzta az akkor beteg gyerekét. Még mondtam is neki és Ha elkapom??
Senkit se érdekelt.
Másrészről a kicsi is itt van ugye ő nem baj ha elkapja tőlem?
Szeret apjával lenni, játszhattak volna együtt hogy ne legyen mindig mellettem nehogy elkapja.... (szerencsére nem kapta el amúgy)
Szóval itt csak ő a lényeg meg a másik gyereke én sehol sem vagyok...
Hát én se engedném, hogy az apja egy lázas beteghez vigye a gyereket láthatásra, hogy jól megbetegedjen.
Te engednéd a saját kicsidet lázas beteghez vinni?
Az más kérdés, hogy a férjed lemondhatta volna, és maradhatott volna veled otthon, segíteni, ápolni.
Tudom... De ez így nem jó. Aztán ha beteg lesz persze elvárja hogy pátyoogassam.ja a betegség ott kezdődik hogy 37.1 fok.
Szóval nem megy így nem tudom elviselni hogy senki rám se néz egy pohár vizet nem ad ha tényleg rosszul vagyok
Egyedül érzem magam nagyon
Influenzás voltam igen (hála nem tartósan beteg) előtte amióta vele voltam sosem, csak épp megfázva. Szóval lábon alig álltam és egyedül voltam 2 napig a gyerekkel... Nagyon megviselt.
De ha ezért letoj mi lesz velem ha bármi komolyabb lesz??
Hogy számítsak így rá?
Látta ma is hogy voltam komolyan majdnem panikroham jött rám és akkor azzal jön "szex attól jobban leszel"
Normális?? Nemigaz hogy nem érti mi a gondom? Szex és részéről ennyi?
Most sikerült lenyugodnom 😖 úgy döntöttem azt kapja amit én, csak legyen beteg.
Ezzel egyetértek..
Egészséges vagyok, van iskolám, és hónapokba telt míg felvettek egy normálisabb-könnyebb fizikai munkára..
Mi bajod? Milyen betegséged van?
Nem tudsz visszamenni dolgozni?
Kérdeztem. De nincs válasz.
Utólag azt mondta nem hozza mert ha beteg lesz a gyereke az exe ordibalni fog vele.
Amúgy meg nem válaszol. Szó szerint nincs vasz a miért re? Miért nem lehet egyutt a ket6gyerek.
Én mondtam neki attól tart a gyereke úgy érzi akkor nem törődik vele az apja? Ezért? Válasz nem volt erre sem. Megjegyzem a 2 napban telefont nyomkodnak és ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Szeretnék beszélgetni itt valakivel
- Szeretnék valakivel német tanulás céljából németül levelezni vagy chatelni néha, kb. középfokon. Ha Te is gyakorolnál velem, írj!
- Olyan jó lenne beszélni valakivel, aki megért. Csak gyűlik...
- Szeretnék megismerkedni valakivel aki már dolgozott az USA-ban. Hogyan lehet biztonságos munkát találni?
- Szeretnék valakivel beszélgetni a párkapcsolatomról