Szeretnék gyereket? Készen állok rá? (beszélgetés)
"Szeretnék gyereket? Készen állok rá?"
Amíg ezek kérdések, és nem kijelentések, addig nem.
Ebből nem lehet megállapítani. Az én férjem sem akar, de szóba szokott kerülni egy-két szituációnál, hogy ő mit hogyan tenne.
Nem szabad kombinálni. Szeretitek egymást. Le kell ülni és elmesélni neki, hogy mostanában benned nagyon erős lett a vágy és szeretnél. Tud-e ebben partner lenni (önszántából, nem kizsarolva)? Ha tud, akkor minden oké, de ezt meg kell beszélni. Vele....
Szerintem üljetek le amikor több időtök van, ha lehet úgy hogy közben ne kelljen felugrálni semmiért és tartsatok egy őszinte 1-2 órát, minden ki fog derülni :) Ennyi az egész :)
Te is tisztábban fogsz látni :)
Szia!Mi nagyon sokat buliztunk és dolgoztunk a férjemmel.Ő egy örök gyermek:-))Ja és még lusta is.Volt.Albérletben laktunk,tudtuk nincs még itt az idő.Az évek pedig csak teltek...
Lett saját házunk,gondoltuk már nincs mire várni.De kellett.Sokat.Sajnos segítség nélkül nem is jött..
Sok év küzdelem után jött a kisfiunk.Közben kialakult minden.Nem lusta már a férjem sem:-))Mindenben segít és kicsit azért fel is nőtt.Közben majdnem kicsúsztunk az időből......
Hjajj mennyi olyat láttunk már, hogy a pasi azt mondta a barátnőjének, ő bizony nem akar gyereket és házasságot sem... szétmentek... jött egy új csaj, akit hipp hopp elvett és jött is a gyerek...
szóval kérdés, hogy most még nem akar, sohasem akar, vagy tőled nem akar! Mert nagyon nem mindegy!
Egyetértek az előző hsz-kal,a pároddal kellene megbeszélni komolyabban,azzal viszont nem értek egyet,hogy sok időd van várni....
Mondjuk én nem foglalkoztam a párom véleményével,jöttek a gyerekek és kész(de ez csak az én saját példám,ami nem követendő példa:D)
az én páromnak van két gyereke már - elvált
mikor összejöttünk azt mondta volna nem akar többet, akkor hagytam is volna a kapcsolatot, ez nagy áldozat...
Ha a párod se most se később nem akar gyereket akkor döntened kell.
Nagy felelősség egy gyerek amit 2 embernek kell vállalni.
Én nem tudnám gyerek nélkül elképzelni az életem.
szia beszéljétek át, de nagyon, hogy azért egyszer rászánná-e magát, ha becsúszna pl, akkor azért válallná-e, nyílván ezt nem úgy értem, hogy tudta nélkül légy terhes, hanem hogy mégis milyen a hozzáállása, stb...
párom tesója 25évesen azt mondta a férjének egyszer biztos, összeházodtak, most 40, már nem lesz saját gyereke a pasinak... (ott fordított volt a helyzet...) de ez a meg nem beszélés, meg a talán-ok, meg a majd valamikor, meg nem tudom, ezzel nem szabad beérni, konkrét válasz kell...
persze kis időt adj magatoknak, de végtelenségig nem várnék...
Eléggé úgy tűnik, hogy szeretnél gyereket. :))
A gond inkább az, hogy a párod nem szeretne. Én is csak azt tudom mondani, hogy tényleg ülj le vele, beszéljétek át mégegyszer (bár nem tudom, lehet, hogy eddig is számtalanszor megtettétek), mert lehet, hogy szereted, imádod, de az igényeitek totál mások a jövőre nézve. Még nem vagy idős, de azt is megértem, ha nem 35 évesen akarsz belevágni a baba-projektbe... Lehet, hogy tovább kell lépned, mert amire (vagy inkább akire :))), egyre jobban vágysz, a jelenlegi párod nem tudja, nem akarja "megadni"... Ráerőszakolni semmiképpen nem szabad a babát, hiszen akkor édes az öröm, ha mindketten akarjátok, várjátok...