Szeretnék akkreditált intézményt találni, ahol természetgyógyászatot tanulhatok, munkaügyi központ támogatásával? Tud valaki ilyet!Sürgős!! (tudásbázis)
Ha jól tudom a természetgyógyászatnak csúfolt lehúzás az egyetlen bűnözési forma aminek egyes ágait OKJ-s tanfolyamokon lehet elsajátítani.
Ideje lenne már inkább rács mögé dugni a sarlatánokat.
:)
Köszi az építő hozzászólást, ez a Ti véleményetek, de szerintem fogalmatok sincs az egész természetgyógyászatról, a mai egészségügybe nincsenek kuruzslók -tiszetelet a kivételnek!- ugye??Aki tanulni akar attól sajnálod a pénzt tisztelt " SZABADGONDOLKODÓ", az a sok bűnöző, aki lop, csal, hazudik és élősködik az adófizetők pénzén attól gondolom nem..!Továbbra is várom, a hozzáértők segítségét!!
Köszönöm!!
Reméljük, nem egy suliról beszélünk....
De sajnos én is tudom, hogy melyiket érdemes nagy ívben elkerülni, ha ilyen témáról van szó...
Először is köszi a hozzászólásokat!!
Végül is már egyszer beadtam a pályázatom és a munkaügyi központon nem is múlt volna, viszont az iskola hitegetett, hogy náluk tanulhatok, aztán amikor a központ bekérte a papírokat, nem küldték a határidőre és ezért lettem elutasítva!
Amikor felhívtam az iskolát, azt mondta a "kedves" vezető hölgy, hogy csak nem képzelem, hogy 2 napi adminisztrációt felvállalnak miattam, de hangsúlyozom két hónapig hitegetett az iskola és utolsó pillanatban úm. beintett!!
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Mentálisan beteg anyukámat beutaltathatom valamilyen intézménybe? Ezt meg tudom-e tenni anyagi támogatással?
- Palatető lecserélése természetes alapanyagú tetőre - támogatás?