Szeretet és család (beszélgetés)
Kedeves Zsoka igazad van.Az lenne a jó ha minden család, így gondolkozna.
A pénz mennyire nem boldogít? A főnököm egy igazán gazdag ember. Felépített egy birodalmat, és most egyedül ül benne. Magányos. A gyerekei nem akarják a cégét, a felesége meghalt. Van sok pénze. A gyerekeket ő is pénzzel nevelte, és nem szeretettel.
Szomorú látni mennyi időt, és fáradságot tett bele, hogy a gyerekeinek boldog jövője legyen. Mindezt hiába, mert amit teremtett az vele tűnik el.
...csak azért írtam, hogy a legtöbb esetben valószínűleg kényszermegoldás ez..és senki nem örül neki, de valahogyan élni kell.
Egy kolléganőm férje pár hónapja Németo.-ban dolgozik, eredetileg az volt a terv, hogy 1-2 évet kibírnak, míg az ottani keresetből kifizetik a hitelüket, de érthető módon nagyon megszenvedi a család azt, hogy apuka nincs otthon ezért most úgy döntöttek, hogy utána költöznek.
Sziasztok. Nekem két cseperedő gyerekem van. Rengeteg adósságom,hitelem,rosszul fizető munka nekem és a férjemnek is. Nehéz. Nagyon nehéz. Sokszor vagyunk nagyon nehéz helyzetben,de SOHA nem gondoltam még arra,hogy elváljak.A gondok megoldódnak valahogyan előbb-utóbb,és próbálok túlélni. A férjemmel együtt. A gondjaink a kettőnkké,a gyerekek nem érzékelik,hogy milyen nehéz egyik hónapról a másikra megélni.
A másik amit nem értek: külföldi munkát vállal Apuka,hogy megéljenek valahogy. Ez is a család kettészakadását jelenti.Meddig süllyed még ez a szép ország?
További ajánlott fórumok:
- Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Keresztények fóruma! Szeretet közösségben együtt munkálkodva! :))
- Mit gondolsz, létezhet béke és szeretet a világon?
- Megtörve - család, háttér, szeretet nélkül.... Hogy lehet így élni?
- Tudnátok nekem olyan verset ajánlani ami a családról, családi szeretetről szól?