Mivel a rendezvénytől kezdve a közterületi és nyomtatott reklámon át a termékfotózással is kell foglalkoznom, mindig megtalálom a szépséget és izgalmat benne.
Árnyoldal:
Évek óta nem változott a fizetésem.
Néhány éve még volt egy asszisztens és egy dekoratőr kollégám is, most egyedül csinálom azokat a feladatokat is.
Azt hiszem szívesen lennék halász, bár nem tudom mennyire jövedelmező.
Valamikor nagyon régen mozigépész voltam. Azt imádtam, amikor telt ház volt, kint a nézőtéren nyüzsögtek az emberek. Ilyenkor éreztem, milyen fontos, amit csinálok. Aztán jöttek a gyerekek, akik ugyanilyen fontosak lettek.
Később tanító lettem. A gyakorlatot imádtam, sajnos munkát nem kaptam.
Nincs is jobb, mint egy gyerekzsivajtól hangos osztályterem, sok kedves arc, akiknek rengeteg dolgot kell megmutatni a világból.
Most meg jobb híján csak a hobbimat tekinthetem munkának. Habár amikor jönnek a visszajelzések, az nagyon jó, legyen pozitív, vagy negatív. Mind egy-egy benyomás, jó vagy rossz irányba visznek, fejlesztenek.
én nem szeretem a munkám élelmiszer boltban dolgozom, sokat kell cipekedni és piszkos meló nagyon. Az én vágyam hogy egy kis ruhás butikban dolgozzak ahol nem áll fölöttem folyamatosan a főnök de ez egyenlőre még nem jön össze mert nem találok:((((((
osztom petka velemenyet en is hasonlo munkat vegzek es bar neha furcsa es erthetetlen emberekkel talalkozom de ha nem szeretnem akkor nem is tudnam csinalni
Recepcios vagyok es nagyon szeretem a munkamat. Emberekkel foglalkozom, kedveskedhetek nekik. Kapok elismerest a vendegektol is es a tulajdonostol is. Egy baja, hogy jobban is fizethetne, de nem lehet minden egyszerre.