Szerelmes lettem 3. - Nem bánom, maradjunk barátok. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szerelmes lettem 3. - Nem bánom, maradjunk barátok.
Szerintem a nők nagy részének eszébe sem jut, hogy párhuzamosan több férfivel is félrelépjen.
De lehet, hogy rosszul gondolom.
Igazából nem is nagyon számít, hogy egy vagy több szeretőt tart valaki egyszerre, ha már tart. :)
Számomra is egyértelmű, hogy semmit sem akar tőled.
Vagyis annyit talán igen, hogy amikor éppen rájön az "öt perc", és pont kéznél vagy, akkor arra jó lennél.
Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni.
Egyrészt azért, mert ha ennyi a méltóságod, akkor meg is érdemled; másrészt pedig arról szó nem esik, hogy zavarna, hogy a pasas nős.
Jó, tudom, a mai világban ez már nem nagyon számít.
Van olyan ismerősöm, aki nyíltan megmondja az aktuális kiszemeltnek, hogy ő bizony szereti az asszonyt, de egyszerre 6-7 vasat is tart a tűzben mellette. Hiszen imádja a nőket, erről ő nem tehet.
Nem lennék meglepve, ha rajtad kívül még sok nővel játszaná ezt a huzavonát.
Igen.. csak ha végig bírod olvasni az elejétől, ez egy nyűglődés, és az "író" ragaszkodik az illuziójához, ahelyett, hogy az életét próbálná élni.
Nagyon ki lehet éhezve a szeretetre, ha ennyi boldoggá tudja tenni.. szerintem.
Nincs olyan, hogy szeretők voltunk, aztán barátok lettünk, max. fordított sorrend. Valaki mindig sértett, ha megszakad a kapcsolat, a dobott fél. Közös megegyezéssel szétválni, hááát...
Keress függetlent, ha nem akarod életed legszebb éveit elherdálni.
Próbáltam magamban inkább átkonvertálni barátság státuszba, ha már nem akart köddé válni, de mást sem, de azért a remény hal meg utoljára.
Ugrás a teljes írásra: Szerelmes lettem 3. - Nem bánom, maradjunk barátok.
További ajánlott fórumok:
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon!
- Szerelmes lettem belé, amiről ő nem tud, de vajon ő érez irántam valamit?
- Bár soha ne lettem volna szerelmes!!!
- Szerelmes lettem, de a párom nem akar babát
- Szerelmes lettem 1.