Beszéljétek meg. Valamit megkap ott amit tőled nem. Szerintem sem lesz már szerelmes beléd, de ki tudja, hátha a másik férfi felé kialakult szerelem elmúlik és visszatér hozzád.
Én is nagyon javaslom a Tűzálló (Fireproof ) filmet, segíthet. Könyvben is megvan, be lehet szerezni.
Ez kemény menet lesz, de ha szereted Őt és meg akarsz tenni mindent,hoyg rendbe jöjjön a házasságotok, akkor sikerülhet. Egy nőnek nagyon fontos, hogy érezze minden nap hogy szeretik, de ezt te is tudod szerintem.
A másik pasi érzelmileg ad neki valamit, így újra nőnek érzi magát. De ha nincs viszonyuk, akkor az is jelez valamit... a feleséged lehet, hogy csak figyelmet akart.
Nincs és nem is volt testi kapcsolat köztük, érzelmileg elhanyagoltam mert sajnos csak a munka meg az hogy mindenük meglegyen az számított. Mindenben segítettem de, csak a beszélgetések maradtak semmi több, azt mondja mindig türelem majd hátha jó lesz újra
Nézd meg a Fireproof (Tűzálló) c. filmet, hátha segít. Sok sikert!
Amúgy mit tegyél, beszéljétek meg, mi történt, hol romlott el, voltak e jelek vagy Te csak legyintett él rá, megtudhatom e javítani a kapcsolatot?! Egy Nőnek mindig kell a figyelem, a dícséret, hogy érezze fontos Neked, szeretve és elfogadva van, persze ez fordítva is igaz.
Sziasztok, a feleségem elhidegült, de annyira hogy más férfiba szerelmes. Együtt maradtunk de nem érez irántam semmit. 3 hónapja még csak meztelenül sem láttam. Mindent megteszek értük hiszen van 3 gyerekünk is, de ez már nagyon nehéz, nagy ritkán megölel és ennyi. Nem tudom mit tegyek