Szerelmem visszahódítása, de hogyan? Kérlek segítsetek! (beszélgetés)
Persze, hogy hasznosabb lenne...
De hová lenne a szerelem és a fiatalság szépsége, ha mindig tudnánk kontrollálni magunkat?:)
Értem én, de most szerelmi bánatról van szó...
Nem azért indult a fórum, hogy mi okos felnőttek odavágjuk, hogy jobban tenné ha a tanulással foglalkozna, pláne, hogy senkinek semmi fogalma sem lehet az eredményeiről.
1.Bocsi.Késő.Szívathatod magad nem 3hétig,de akár 3évig is.Míg végül majd a képedbe vágja,hogy "nem változtál eleget".
Persze,ha 3évig szivatod magad vele,akkor abban az a jó,hogyha végül mégis bejön az általad írt trükk,akkor mondhatod neki,hogy:"én is vártam rád 3évet,nosza.XDDD"
2.Én tutira nem örülnék,ha valaki ex ki akarna szervezni a mostani kapcsimból./amiről remélem,hogy tartós lesz,mert annyira tökéletes,kár lenne elcs*szni:)/
Én arra lennék kíváncsi, szereted annyira, hogy megváltozz érte? Egyáltalán változtál valamit? Nem hinném, mert ez nem egyik napról a másikra. Szerintem Te csak birtokolni akarod és mivel most nem lehet a Tiéd, ezt személyes kudarcként éled meg. Ő elmondta mit szeretne. Valljuk be őszintén, Te nagy ívben tojtál erre. Ez is azt bizonyítja, hogy nem szereted igazán.
A másik dolog... Ahhoz, hogy bárki tanácsot tudjon adni Neked, ahhoz ismernie kellene azt a Srácot. Ami az egyiknél beválik, az a másiknál pont ellenkező irányban sülhet el.
Szerintem az első bekezdésemen gondolkozz el! Túl fiatal vagy még! Ezzel a hozzáállással viszont nem lesznek tartós kapcsolataid. Legyen ez a jövő évi fogadalmad: Megváltozom. Ha ezt észreveszi a Srác, akkor talán elgondolkozik a történteken.
Nem értem ez vajon hogyan tartozik a fórum témájához.
Ehhez egyikünknek sincs köze.
Ezt a "nezd levegonek" tanacsot ki adta?
Sok mindentol fugg, hgy melyik viselkedeseddel erned el nala a kivant hatast...emberfuggo.
Raadasul, az sem elkepzelhetetlen, hgy tenyleg beleunt a viselkedesedbe es eselyt sem lat arra, hgy megvaltozhatsz.
Addig probald meg vizualizalni a szep dolgokat, hatha bevonzod :)
Ha vissza kell hódítani, már baj van. Akit vissza kell hódítani, azért nem érdemes küzdeni.
Most kétségbe vagy esve, de ez EL FOG MÚLNI, és igenis lesz, aki téged akar (és tud) majd meghódítani és nagyon boldog leszel!
Kitartást kívánok az átmeneti időszakra.
További ajánlott fórumok:
- Nem fogjátok elhinni, miért hagyott el a szerelmem
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Hogyan tudnék a szerelmemen "segíteni"?
- Sziasztok! A szerelmemnek nemsokára lesz a születésnapja. A tortájára szeretnék idézetet iratni. Ha tudtok valami jót, kérlek segítsetek!
- Eldöntöttem, hogy meglátogatom plátói szerelmemet. Egy ideje kerüli az embereket... Mit vigyek, hogyan készüljek a találkozásra?
- Hogyan szerezhetném vissza a szerelmemet, ha ő csak szeret, de nem szerelmes?