Szerelem, majd utálat? (beszélgetés)
Nem biztos, hogy mind buta. Tanult emberek is tudnak ostobán szakítani. Persze lehet nem így értette a buta embert.
A témához: csak buta emberek utálják/gyűlölik meg azt, akivel annyi szép emlék, boldog pillanat köti össze.
De ez is a lelki/szellemi fejlődés szintjére utal.
Illetve aki mindenképpen mást akar okolni a boldogtalanságáért.
Mindemellett vannak akikről szakítás, válás után derül ki, milyen is valójában. Mert a fájdalom, csalódottság sokszor a legrosszabbat hozza ki az emberből. Aztán meg pironkodunk, hogy túlzásba estünk 🙁😣
Ilyenkor úgy hiányolom a nevető smileyt 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kinek mi az agyi szintje én azt mondom.Nekem az első komoly kapcsolatom csapott át gyűlöletbe …nem az én részemről ! Én nagyon butának gondolom Őt hogy 17 év telt el és nem köszön az utcán -engem hibáztat a tönkre ment élete miatt ,holott semmi közöm nem volt ahhoz hogy lecsúszott alak lett ! Én nem tudnék így viselkedni senkivel… De van aki sajnos így éli meg -sőt mást könnyebb utálni és hibáztatni mint tükör elé állni .
Nagyon könnyen. Úgy, hogy a másik nem szeret. Megaláz, bánt, szemét. De te sokáig így is szereted, aztán amikor észhez térsz, akkor a szeretet átcsap utálatba, nem csak elmúlik.
Látom az iróniát sem érted...
Ha mondjuk x év után képes a saját ágyatokba mással szexelni igen, meg lehet utálni úgy hogy előző nap még szeretted. A szerelem nagyon könnyen tud gyűlöletté válni ha olyat tesz a másik...
Ezért kérdeztem a korát, mert egy bizonyos koron túl azért észreveszed, hogy mi folyik körülötted, még ha nem is tapasztaltad meg személyesen.
Csalódás és csalódás közt nagy különbségek vannak. Te mit szólnál, ha kiderülne a párodról, hogy fél várost kupakolja a hátad mögött, vagy van stikában egy második családja? Mit szólnál hozzá, ha hirtelenjében minden, amit csinálsz carnak minősülne, te meg undorítónak, és ha te nem értesz egyet, akkor úgy megszorongat a "kedves", hogy nyár közepén is hosszú ujjúban kell járnod, ha nem akarod, hogy mindenki lássa a lila foltokat a kezeden? Vagy mi lenne a véleményed arról, aki a közösen gyűjtött pénzeteket elszórja, sőt az örökségedet is, amihez hivatalból csak a tiéd lenne? Ezek mind olyan helyzetek, amik megtörténtek nőkkel, akiket ismerek. Mitől jutnak el emberek oda, hogy így kitolnak a partnereikkel? Jó kérdés, de nem tudom, azon felül legalábbis, amit lentebb leírtam. Viszont, ezek a dolgok mind megesnek, és ilyen esetben nehéz lenne NEM utálni az exed.
Ja, ezt benéztem.
Akkor egy idős vagyok a FI-vel, én is 35 múltam;)
Mondjuk én mondtam/írtam már olyat, szakítás után, hogy "megutáltattad magad", de utána már bántam. Egyáltalán nem utálom őt.
Csak a pillanat hevében, sokszor kijönnek ezek.
És mióta tart? Ha szabad?
Sztem minden esetben van ilyen, 1 szakitas faj, elojonnek a serelmek mkndenki duhos; ha vannak meg erzesek.
Sztem csak akkor megy a szeretettel valas; ha mind2 fel latja es erzi is; h jobb a masik nelkul. Ez eleg ritka.
Az viszont mas kerdes, hogy ezt a duhot; utalatot ki hogyan engedi ki; vagy fojtja el...
35 elmúlt a kedves fórumozó.
Figyeljünk már oda, mielőtt elkezdünk ekézni valakit.
Bár, azt sem illő.
Tudtommal nem utál senki. Ez a harmadik komoly kapcsolatom amiben vagyok.
Ja értem.
Nem mindenki..
De mondta neked valaki, hogy utál?Volt párod?
Lyukas a kosár amibe pakolunk. 😂😜
Lassan innen mindenki, pedig csak kérdeztem :D
Tehát azt feltételezed nem mondta neki "üssémeg". Lehet, de mondja meg ő ha csak úgy viccből írta, addig azt vélelmezem igaz amit írt.
Megválaszoltam a kérdésedet!
Arról nem tehetek, ha 35 évesen sem vagy képes megérteni.
Olvasd el újra, de segítek!
Itt a válaszom a kérdésedre:
Ha az érdekel, hogy miért mondogatta, akkor erre ezt válaszoltam:
"Hülye kérdést tettél fel, így meg kaptad a hülye választ."
Ha az érdekelt, hogy miért tartalak ostobának, akkor ez a válaszom: nem érted az iróniát, nem érted a konkrét válasz, azaz képtelen vagy felfogni bármit amit írunk.
Érted?
Elég lenne arra válaszolnod amit kérdeztem, ha már azt írtad buta vagyok és ostoba a felfogásom. De még a kérdésemre sem tudsz válaszolni csak szidni.
A túl sok ki nem mondott sérelem tud ilyet tenni.
Csalódtam már persze. Pont az egyik szerelmembe, de nem utálom ezért. 35 elmúltam.
Húúúúú!!!!!
Most erre mit mondjon az ember.
Hülye kérdést tettél fel, így meg kaptad a hülye választ.
További ajánlott fórumok: