Szerelem bevonzása tapasztalatok (beszélgetés)
"Hát nehezen érzem azt ami épp nem az enyém és még konkrét férfi sincs akiről ábrándozzak."
Látod, itt le is írtad a lényeget!
Nem elég a vágyakozás, két ember összetartozása nagyon sok tényezős folyamat.
Mit értesz az alatt, hogyha nem ragaszkodsz az elképzeléseidhez? Szerintem elképzelés nincs, csak érzed hogy a másikkal összepasszoltok. Ez vagy megvan, vagy nincs.
Amit lentebb írtam, hogy mélyen tudat alatt nem hiszel ezekben az emberekben.
A helyedben nem a szerelmet keresném, annak általában sírás a vége. Inkább egy hozzádillő férfit.
Annak hogy miért nem jött össze sok oka lehet. Hosszú lenne most. Az is természetes hogy emiatt időnként szarul érzed magad.
De ez természetes!
Vágysz egy társra, férfira.
Ott van a gondolataidban, és frusztrál.
Jó, hogy kétségbeesel, görcsölsz.🤗
Több mint masfél éve, amikor nem vártam, belémbotlott valaki.
Rendben voltam,jól voltam, nem vágytam, nem kergettem, hogy párom legyen.
Éreztem, hogy valami nem kerek vele, mégis úgy voltam vele, hátha tévedek😀
Ez az ember olyan szinten leamortizálta a lelkem, hogy ....
Ettől függetlenül, szerintem :
Igen van kisugárzás, van bevonzás, megérzi a másik hogyha rendben vagy, nem görcsölsz rá.
Hát nehezen érzem azt ami épp nem az enyém és még konkrét férfi sincs akiről abrandozzak.
Vagy aki van konkrét azok mind a lentebb felsoroltak.
Nem tudom, hogy legyen a vagyakozasbol vonzás.
Nem úgy akartam fogalmazni, hogy nem ideális.
Hanem mondjuk nem felel meg mindenben annak amit elképzeltem (pl külsőre, mert igazán még nem is ismerem), de mivel úgy látom jót tudunk beszélgetni egyre jár az agyunk, engem érdekelne. De ő meg pont nem lép úgy felém.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha nem ragaszkodom az elkepzelesemhez akkor valamiért az sem jön össze.
Létezhet, hogy tényleg én blokkolom? De miért és hogyan..
Pontosan így van, hogy érzed.
De akkor ezek szerint nem érzed.
Mi az az elsődleges dolog?
A kort te állapítod meg, elvileg nem kéne hogy problémás legyen, ha amúgy bejön.
Vajon miért nem léphet a nem ideális pasi?
Én azt látom, hogy tudat alatt te blokkolod. Valamiért nem hiszel bennük. Ezen az sem segíthet, ha belemagyarázol dolgokat. A meggyőződéseid alakítják a kapcsolatot. Vagy nem így gondolod?
Van, amelyik már foglalt.
Volt aki tökéletes lehetne, de pont egy számomra elsődleges dolog hiányzik belőle.
Volt aki fiatalabb nálam annyival,hogy az már problémás lenne.
Van aki igazából nem ideál, de mégis úgy érzem értjük egymást, szívesen ismerkednék, de ő akkor nem lép.
Szóval megismerek egy jó pasit és mégis mindig van valami ami ellehetetleníti a dolgot. Nem értem, hol a baj.
(Vagyis nem is feltétlen jó pasit ismerek meg, hanem olyat akit szívesen megismernek)
Mitől nem tökéletesek ezek a férfiak?
Miért nem sikerülhet?
Én hiszem, hogy amit érzünk azt bevonzzuk.
Csak nehéz azt éreznem, hogy boldog vagyok végre a párommal, amikor nincs így.. így inkább csak abrandozas lesz belőle, amiből pedig a hiányérzet.
Én általában az is vagyok.
És próbálom elűzni a negatív gondolatokat.
Sokszor sikerül, néha viszont nem..
Valahogy a télre mindig így reagálok. Nyáron sok program, stb... Télen bezárkózás és azon agyalok mennyivel jobb lenne nem egyedül..
En is maganyosnak erzem magam megsem gorcsolok
A kanok megerzik ha ra vagy gorcsolve
A jokedvu noket szeretik
Soha a budos eletben nem gorcsoltem ezen
Minek?
Attol jobb lesz?
“a gyerek is akkor jön, ha nem görcsöl rá az ember.“
“fiatal vagy idős”
Nah megnezem egy 70 eves mamika mikor szul
Nem lehet bevonzani,vagy megadatik vagy nem...
Nem tehetsz sem ellene sem érte.
Szerintem a szerelem is, és a gyerek is akkor jön, ha nem görcsöl rá az ember.
Legyen az nő vagy férfi, fiatal vagy idős, ha a gondolatait uralják ezek a gondok és arra rágörcsöl akkor az hátráltatja.