Jó és rossz dolgok bevonzása (beszélgetés)
Kimondtad a lényeget: nem elég csak akarni (bár az is nagyon fontos), de tenni is kell az áhított dolgokért.
Ugyanis bármennyire áhítjuk: a sült galamb nem fog a szánkba repülni.
Igen,szerintem is "működik".
Vagyis én HISZEM,hogy működik.
3 vetélés után a férjem már nem akart újra "próbálkozni",hogy hátha most minden rendben lesz...(már volt 2 fiunk)
Védekeztünk (igaz,csak megszakítással),és én HITTEM abban,hogy úgyis lesz még egy babánk.Mindennel kapcsolatosan ez jutott eszembe.Pl nem engedtem átrendezni a szobánkat,ahogy ő akarta,mert akkor nem maradt volna hely a kiságynak.(ezt mindig csak gondoltam)
6 hónap után pozitív lett a tesztem,csodálatos,kiegyensúlyozott kismamaságom volt,és a gyönyörű kisfiunk,a család szemefénye 2-án már hét hónapos lesz <3
Hinni kell,kérni,és ha megkaptuk,hálát adni érte :)
(régebben én sem hittem ilyesmikben,de most már biztos vagyok benne,hogy tudunk a gondolatainkkal irányítani,noha nyilván semmi nincs ingyen,tenni is kell érte)
Én a lakásunkkal voltam úgy hogy sokszor elképzeltem hogy milyen lesz nagyon akartam és tettem is érte nagyon sok mindent.
És sikerült,teljesült az álmom.
A munkámat is úgy képzeltem el hogy össze tudom egyeztetni a családdal és az is bejött!!!:))
Szerintem is fontos a pozitív hozzá állás.Tavaly láttam a titok című filmet és abban erről beszéltek nagyon jó érdemes megnézni.
Szerinte működik. De ahhoz nem csak akarni kell, meg néha-néha vágyakozni utána hanem MINDIG arra kell gondolni és MINDIG azután kell vágyni, azzal a gondolattal kelni és feküdni és nagyon nagyon AKARNI.
Az orvosok évekig azt mondták nem lehet természetes úton gyerekünk, nem is lett, pedig mindent de tényleg mindent megpróbáltunk: orvoslás, kineziológia, életmódváltás, lazítás, nem rágörcsölés meg millió féle más, egy vagyont költöttünk minden létező gyógymódra. Végül csak mesterségesen sikerült teherbe esnem de azt is csa sokadjára.
Aztán miután megszületett a babám én nem adtam fel a reményt, hogy én újra anya legyek, de ne így, ilyen keservesen hanem elképzeltem, hogy igen, nekem is megadatik majd, hogy felkelek és pozitívat tesztelek a mosdóban, hogy én is teljesen "normális" kismama leszek. Szinte beleégett a gondolataimba ez az érzés, szinte már már csak ez töltötte ki minden percemet és láss csodát, rövid időn belül spontán terhes lettem, és pozitívat teszteltem a mosdóban, úgy ahogy azt mindig is terveztem.
Azóta megszületett a kis csondánk és én hiszek abban, hogy a mérhetetlen vágyam és akarásom segítette őt a világra, pedig semmi mást nem csináltunk másképp mint előtte évekig.
Nem LEHET igaz. IGAZ!
Nekem eddig minden jót sikerült bevonzanom. :)
A rosszaktól meg éppen ezért marhára félek, mert erővel kell elhessegetnem az aggódó, rossz gondolatokat.
Én úgy jártam nem rég, hogy nagyon haragudtam valakire, már-már gyűlöltem... pedig tudtam, hogy nem szabad ilyesmire gondolni... aztán az autója találkozott egy kamionnal...
Nem halt meg, de egy életre maradanró sérüléseket szenvedett.
Szóval csak óvatosan.
De a pozitív is működik :)
Ebben részben igazad van,hiszen akkor lesz csak jövedelme valakinek,ha elmegy dolgozni,és nem "várja a sült galambot", bár vannak akiknek ez is bejön.(segélyek).
Én a betegségekre gondolok, amikor lelki folyamat és a gondolati rettegés teremt rosszat. Ennek viszont az ellenkezője is igaz,mert ha az agyaddal meg tudod magad betegíteni,akkor meg is tudod gyógyítani. Azért írtam,hogy tapasztalatból mondom, mert a mellrákom 1 cm.-t ment össze két hónap alatt,és ezt az agyammal, a gondolataimmal a meditációval értem el.
Sajnos én a félelmeimmel vonzottam be a rosszat,illetve"teremtettem":-(
Tapasztalatból mondom,hogy a gondolataidnak teremtő erelye van,akár rossz akár jó értelemben.
Igen,sikerült.
Találkoztam Budapesten a kedvenc énekesemmel.
És eljutottam a veronai koncertjére is. :)
Munkahelyet akartam lett igaz mint közmunkás, majd a végén véglegesítettek.
Látnod kell magad az adott szituációban, hinned kell, hogy az lesz, én az első perctől kezdve láttam amit aláírom a határozatlan idejű munkaszerződésemet.
CSAK POZITIVAN!!!!!!!!!!!!!! MŰKÖDIK!!!!!!!!
Munkahely és párkapcsolat! Ezt a kettőt kértem, és megadatott 2 hónap különbséggel.
:)
Működik