Szerecsendióval mit szoktál fűszerezni? (tudásbázis)
26. d41005143d
2013. okt. 31. 11:25
pestot
25. barackmag
2013. okt. 18. 19:56
tejszínes, besamell mártásos, zöldséges ételeket. A szerecsendióból egy picit belereszelek a vége felé, nekem tuti bejön.
24. grizus (válaszként erre: 22. - Grizus)
2013. okt. 18. 16:10
spenótos spagettitészta, nagyon finom, tejszín is kell bele
23. vacsa
2013. okt. 18. 15:41
tejszínes gombát
22. grizus
2013. okt. 18. 15:40
spenótos tészta
21. 7a3a05277b
2013. okt. 16. 10:08
Nagyon sok ételbe használom: krémlevesek, zöldségételek, egyes húsok, édességek. Kizárólag frissen darálva.
20. Eszterkee
2013. okt. 16. 09:57
húslevest és muffint.
19. Georgina319
2013. okt. 16. 08:19
Én a húslevesbe is teszek egy késhegynyit.
18. d41005143d
2013. okt. 16. 08:10
mikor pesto-t csinalok/ez olasz etel.mas semmiben sem hasznalom.
17. enigma. (válaszként erre: 1. - Stella1989)
2013. aug. 6. 07:31
Krumplipürét, tejszínes-sajtos szószokat, pirított gombát.
16. Zebra25
2012. dec. 24. 15:54
hercegnő burgonyát
15. bnedora
2012. dec. 24. 14:57
spenótot, cukkinit, zöldségféléket
14. gevi1931
2012. dec. 24. 14:30
Bármilyen zölség félét, fel szeletelem 3-4 órára szikkadni félre teszem, majd hirtelen nagy lángon kis adagokban meg sütöm,pici olajon, sót és szerecsendiót összekeverek kis üvegbe és meg szorom vele.
(lehet gomba, padlizsán, sárgarépa, cukkini,karfiolt kissé blazsirozom,stb.)
13. cicaaa65 (válaszként erre: 12. - Pink sunrise)
2012. nov. 23. 08:35
Így van, ha sokat teszel bele, elszúrtad, nem élvezhető :)
12. pink sunrise (válaszként erre: 1. - Stella1989)
2012. nov. 22. 22:15
Én szoktam fahéjas-szerecsendiós kekszet is késziteni,de vigyázni kell vele mert nagyon intenziv az ize....Ezen kivűl pl krémlevesekbe(karfiol,sajtkrémleves,stb)Keress rá ,neten rengeteg recept van és felhasználási javaslat.
11. cicaaa65
2012. nov. 22. 20:49
a tejszínes ételeket mind lehet szerecsendióval fűszerezni
10. Stella1989 (válaszként erre: 8. - A6bc29c843)
2012. nov. 22. 20:45
apukám hozott2 szerecsendió őrleményt. amit a boltban lehet kapni:) és még én nem dolgoztam eddig ilyennel:)
9. Myra
2012. nov. 22. 20:30
én grillezett sajtot is ezzel szoktam ízesíteni , grillezett padlizsánt szintén.
8. a6bc29c843 (válaszként erre: 5. - Stella1989)
2012. nov. 22. 20:17
ha egész diód van, épp hogy kell bele reszelni, mert intenzív az íze, és finooom! :)
7. 6c3b578d71 (válaszként erre: 5. - Stella1989)
2012. nov. 22. 19:47
Mennyei, egy kis késhegynyit.
6. 7796ae808e
2012. nov. 22. 19:45
Rántottát, besamel mártást.
5. Stella1989
2012. nov. 22. 19:44
krumplipüré milyen izuű lesz tőle,? és kb menyit kell beletenni?
4. 6c3b578d71
2012. nov. 22. 19:42
Mindent, amiben hús van, és a krumplis dolgokat.
3. a6bc29c843
2012. nov. 22. 19:42
rakott krumplit, krumplipürét
2. 4e0a0a20d8
2012. nov. 22. 19:41
csirke
1. Stella1989
2012. nov. 22. 19:39
milyen ételeket?ésm hogy készited el?
További ajánlott fórumok:
- Rántott karfiolt csinálnék. Panírozás előtt kell-e valahogy fűszerezni vagy sózni a nyers karfiolt?
- Egész nagy pulykát hogy kell fűszerezni hogy átjárja rendesen?
- Milyen ételbe használtok szerecsendiót?
- Ha grillcsirkét csinálok, mivel kell fűszerezni, hogy ugyanolyan finom legyen, mint amit a grillcsirkéseknél lehet kapni?
- Mikor kezdted el a gyermeked ételét ugyanúgy fűszerezni, mint magatoknak?
- Mivel fűszereznétek a kukoricás pulykaragut?