Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen ételbe használtok szerecsendiót? fórum

Milyen ételbe használtok szerecsendiót? (tudásbázis)


1 2
2008. okt. 20. 11:44
huslevesbe.
33. sulka
2008. szept. 13. 08:09

foleg a huslevesbe

de barmilyen fott etelbe

32. sodrak
2008. szept. 13. 08:03
Pörkölt, gulyás, rakott kel, rakott cukkini, krémlevesekhez. Illetve ahhoz, amibe úgy gondolom passzol.
31. ALLICS
2008. szept. 12. 15:47

Sajtos rakott csirkemmelhez.

Nagyon fini.

2008. szept. 12. 15:45
krumplistarhonya,bableves,barmilyen porkolt,sult husokra,rantotta,tonhalsalata...vegtelen sok a lehetoseg..
29. Lilly1
2008. szept. 12. 15:41
A sonkás kockát is megbolondítja! :-)
2008. júl. 5. 15:52
Fokhagymakrémlevesbe, a végén egy picit meghintem vele. Isteni lesz.
2008. júl. 5. 14:39
Huslevesbe, fozelekekbe, tojasos nokedlibe, tojasrantottaba, tukortojasba,es minden krumplis etelbe.
26. Patch
2008. júl. 5. 13:24
Kelesztett tesztaba ha almas vagy szilvas lepenyt keszitek (fel kilo liszthez kb. fel mokkaskanallal)
2008. júl. 5. 11:57
Húsleves+tört krumpli
24. supin
2008. jún. 27. 18:19
A lasagna mártásába is finom. Persze csak kevesetmert intenzív ize van.
2008. jún. 27. 17:02
sajtos-tejszínes tésztához
2008. jún. 27. 13:59
Carbonara tésztába szoktam picikét tenni!
2008. jún. 27. 13:56
húsleves, pörkölt, spenót éa brokkoli krémlevesbe
2008. máj. 26. 08:23
Rakottkrumpli mártásába
2008. máj. 26. 00:40
krumplis ételekbe szoktam
18. 'szti
2008. máj. 21. 14:28
krumplikrokett, sörös csirkemell bundája
2008. máj. 21. 11:44
húsleves
2008. máj. 21. 11:23
krumplifőzelék, besamel mártás
15. Vica79
2008. máj. 21. 11:21
besamell mártás, húsleves, csirkés ételek
2008. máj. 21. 11:19

Szia!


Én fõleg krumplipürébe és besamelbe teszem. Illetve ha tepsiben sütök krumplit, azt is megszórom szerecsendióval.

Anyukám a csirkét is mindig megszórja vele, szerintem nagyon finom lesz tõle.

2008. máj. 21. 11:18

Krémleveshez,az összes fajtához.

Krumplipürének is különleges ízt ad.

Pulykahúslevesbe.

Párom szereti a párolt kelbimbón is.

Arra kell bigyázni,hogy az íre nagyon illékony,és a főzés legvégén szabad csak használni.

12. Magdi8
2008. máj. 21. 11:18
Én brokkolikrémlevesbe szoktam tenni. Óvatosan kell vele bánni, mert nagyon intenzív íze van.
2008. máj. 21. 10:58
Zöldségekhez, leginkább a brokkolihoz, spenóthoz, de sütibe is :o)
2008. máj. 21. 10:56
Szia!Én szoktam csinálni pulykamellből fasírtot.és a közepébe teszek tölteléket,ami sárgarépa,sajt és szerecsendió.Így sütöm meg egyessével!Nagyon fincsi!A gyerekeim nagyon szeretik!Ha gondolod próbáld ki!
2008. máj. 21. 10:53
husileves, krémlevesek, krumplipüre, aszaltgyümölccsel töltött csirkemell
2008. máj. 21. 10:52
jajjj, és a karácsonyi mézeskalácsba is!
2008. máj. 21. 10:52
A tejszínes ételekbe szinte mindig teszek
2008. máj. 21. 10:51
....besamell mártás....
2008. máj. 21. 10:49
sajtmártás, krumplipüré, krumplis palacsinta, húsleves .....
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook