Milyen ételbe használtok szerecsendiót? (tudásbázis)
34. 10d89b51ea
2008. okt. 20. 11:44
huslevesbe.
33. sulka
2008. szept. 13. 08:09
foleg a huslevesbe
de barmilyen fott etelbe
32. sodrak
2008. szept. 13. 08:03
Pörkölt, gulyás, rakott kel, rakott cukkini, krémlevesekhez. Illetve ahhoz, amibe úgy gondolom passzol.
31. ALLICS
2008. szept. 12. 15:47
Sajtos rakott csirkemmelhez.
Nagyon fini.
30. csutkababa
2008. szept. 12. 15:45
krumplistarhonya,bableves,barmilyen porkolt,sult husokra,rantotta,tonhalsalata...vegtelen sok a lehetoseg..
29. Lilly1
2008. szept. 12. 15:41
A sonkás kockát is megbolondítja! :-)
28. 1eb84e4bad
2008. júl. 5. 15:52
Fokhagymakrémlevesbe, a végén egy picit meghintem vele. Isteni lesz.
27. Manhattan22
2008. júl. 5. 14:39
Huslevesbe, fozelekekbe, tojasos nokedlibe, tojasrantottaba, tukortojasba,es minden krumplis etelbe.
26. Patch
2008. júl. 5. 13:24
Kelesztett tesztaba ha almas vagy szilvas lepenyt keszitek (fel kilo liszthez kb. fel mokkaskanallal)
25. triniti1020
2008. júl. 5. 11:57
Húsleves+tört krumpli
24. supin
2008. jún. 27. 18:19
A lasagna mártásába is finom. Persze csak kevesetmert intenzív ize van.
23. d606bc0fd7
2008. jún. 27. 17:02
sajtos-tejszínes tésztához
22. 3530c3fcb5
2008. jún. 27. 13:59
Carbonara tésztába szoktam picikét tenni!
21. 1f84e1c7b5
2008. jún. 27. 13:56
húsleves, pörkölt, spenót éa brokkoli krémlevesbe
20. ea9bff1b44
2008. máj. 26. 08:23
Rakottkrumpli mártásába
19. Nesseun Dorma
2008. máj. 26. 00:40
krumplis ételekbe szoktam
18. 'szti
2008. máj. 21. 14:28
krumplikrokett, sörös csirkemell bundája
17. pozsonyivicky
2008. máj. 21. 11:44
húsleves
16. csibebaba07
2008. máj. 21. 11:23
krumplifőzelék, besamel mártás
15. Vica79
2008. máj. 21. 11:21
besamell mártás, húsleves, csirkés ételek
14. kaaskopje
2008. máj. 21. 11:19
Szia!
Én fõleg krumplipürébe és besamelbe teszem. Illetve ha tepsiben sütök krumplit, azt is megszórom szerecsendióval.
Anyukám a csirkét is mindig megszórja vele, szerintem nagyon finom lesz tõle.
13. diagonalt
2008. máj. 21. 11:18
Krémleveshez,az összes fajtához.
Krumplipürének is különleges ízt ad.
Pulykahúslevesbe.
Párom szereti a párolt kelbimbón is.
Arra kell bigyázni,hogy az íre nagyon illékony,és a főzés legvégén szabad csak használni.
12. Magdi8
2008. máj. 21. 11:18
Én brokkolikrémlevesbe szoktam tenni. Óvatosan kell vele bánni, mert nagyon intenzív íze van.
11. 2577cdcc12
2008. máj. 21. 10:58
Zöldségekhez, leginkább a brokkolihoz, spenóthoz, de sütibe is :o)
10. bekibaba
2008. máj. 21. 10:56
Szia!Én szoktam csinálni pulykamellből fasírtot.és a közepébe teszek tölteléket,ami sárgarépa,sajt és szerecsendió.Így sütöm meg egyessével!Nagyon fincsi!A gyerekeim nagyon szeretik!Ha gondolod próbáld ki!
9. Nikice
2008. máj. 21. 10:53
husileves, krémlevesek, krumplipüre, aszaltgyümölccsel töltött csirkemell
8. 3a0842d373
2008. máj. 21. 10:52
jajjj, és a karácsonyi mézeskalácsba is!
7. Ada12
2008. máj. 21. 10:52
A tejszínes ételekbe szinte mindig teszek
6. 533bb4d1fe
2008. máj. 21. 10:51
....besamell mártás....
5. 3a0842d373
2008. máj. 21. 10:49
sajtmártás, krumplipüré, krumplis palacsinta, húsleves .....
További ajánlott fórumok:
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Milyen wc papirt használtok?