Szerbia (beszélgetés)
Szia!
Én tavaly is voltam.Pl függönyt vettem.Negyed annyiért mint Szegeden.Muszlin függönyt szép hímzéssel.De vettem papucsot is bőrt3000.-,nadrágot nyárit 1000.-,edzőcipőt2500-ért és még sorolhatnám.Nagyon meg kell nézni,hogy milyen az árú,sok a török silány.Csak nem mindegy,hogy mivel fizetsz.Ha tudod inkább válts a piac sarkán van a váltó.Euro-t dinárra.Mert akár euro,akár forint árat mond a piacon úgy rosszabúl jössz ki mint ha dinárral fizetsz.De váltják a forintot is a váltóban.
Sziasztok!
Igen Szabadkára jártunk...2003 környékén. Akkor nagyon megérte, de most olyat hallottam, hogy közel azonosak az árak, üzemanyagárak és ruhaárak is.
6 gyereket nevelek egyedül, nem lenne mindegy mennyiért mit kapok rájuk.
Szia!
A "régebbenhez" képest persze drágább,de még mindig olcsóbb mint itthon.
Mi éppen áprilisba megyünk,cipőt és ruhaneműt venni a gyerekeknek.Biztos Szabadkára jártatok!A határ mellett tudomásom szerint ott van egyedül ekkora piac.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Régebben kijártunk a Szerb piacra vásárolni, ruhaneműt, csokit stb. ,most megint ki szeretnék menni.Nem tudjátok mennyire ugrottak meg az árak mostanában?
Köszi
Füge
További ajánlott fórumok:
- Autóval Románián keresztül vagy Szerbián keresztül érdemesebb menni Bulgáriába, Várnába?
- Mi a menete annak, ha hamvakat szeretnénk Szerbiába szállítani?
- Utazhat gyerek Szerbiába személyi igazolvánnyal?
- Kell-e német állampolgárnak Szerbiába vízum?
- Szerbián át akarok utazni, lengyel rokonommal.... Vízumköteles vagyok? vagy esetleg ő? szerbiába kell vízum?
- Hagyatéki eljárás Szerbiában