Szemöldök - kozmetikus vagy aki ért hozzá segítsen. (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Hasonló bajokkal küzdök évek óta :) Sikeresen kitépkedtem a szemöldökömet és a büdös életbe nem fog már helyrejönni. Amikor tehetem szakira bízom a dolgot, mert hidd el, tényleg ügyesebben épít a sza*ból várat(már eénézést) :D
Ha tudsz, menj kozmetikushoz, ha ne, akkor kisolló :)
Ne sajnáld rá!
Helyreteszi, és ha figyelsz, kérdezel tőle, meg is tanulhatod magadnak csinálni. Jobb mint mindig belekapkodni, és elcsúfítani. Mondanám, hogy megcsinálom neked szívesen, de szerintem messze lakunk egymástól.
Én mindig a fülem felé húztam ki a szálakat, nem előrefelé, hanem laposan oldalasan. Régebben, kb. 15 éve 15 éves korom óta szedtem. Most olyan 5 éve a természetes szemöldököm van, ami közepesen dús, és alul van egy-két szál, amit néha kihúzok.
Nekem rendesen nő és elégedett vagyok vele.
Lehet rossz a kiszedési technikád.
Sajnos véletlenül túlszedtem a szemöldököm belső részét (1 éve) és elég sokáig kiszedegettem még mire rájöttem, hogy ez így nem igazán jó.
Most visszanövesztettem, de kifelé nő nem oldalra és semmiféle praktikával nem tudom oldalra bírni. Lezseléztem, volt, hogy éjszakára leragasztottam, de mindíg visszaáll kifelé.
Már elérte a teljes méretét, szóval hiába vártam, hogy majd lelapul....mit tehetnék, járt már valaki így, van valami ötletetek, hogy hogyan érhetném el, hogy rendesen álljon?
További ajánlott fórumok:
- Vettem sütiformákat, úgy néz ki, mint a kosárka, csak kifli alakú, de nincs hozzá receptem! Aki esetleg tud receptet, segítsen!
- Szerintetek milyen arcformám van? Milyen szemöldök illene hozzá?
- Miért nem számít a lányom tartósan betegnek? Valaki aki ért hozzá segítsen légyszives hova fordulhatnék!
- Ki lehet szedetni a tetovált szemöldököt, hogy ne maradjon semmi nyoma? Kozmetikusok csinálják?
- Hol lehet német gyártmányú Manhattan kozmetikumokhoz hozzájutni Mo.-on? Tudna ebben valaki segíteni?
- Szegeden tud valaki ajánlani olyan kozmetikust, aki cukorgyantával jól dolgozik, ért hozzá?