Szellemekkel suttogó sorozat rajongók ide (beszélgetés)
Mit tudtok ,lesz folytatás?
igen. konkrétan úgy lett vége ,mintha még folytatnák...ez így nagyon nem jó :S
Én is sajnálom, hogy nem forgatták tovább.
Olyan furcsán volt vége
ez a 2.évadzáró (22.rész.)
azóta volt már a tv-ben nagyon sok új rész :)
2009-ben a 3.évad ,és elkezdték a 4.-et
2010-ben volt a 4. és 5.
és ennyi a sorozat :(
bocsi h így okoskodok :D am jó neked ,ha mégcsak ott tartasz ,én nagyon szívesen látnék új részeket ,de már mindet láttam :(
Sziasztok.
Én most nézem a második évad közepét, de rajongói oldalakon előreolvastam. Hát, nem semmi lesz. Érdekes volt, mert egyik nap a tvben belenéztem az ott futó részbe, és nem értettem, miért mondja Melinda, hogy Jim hozzászokott az új testéhez. Azon gondolkodtam, hátha baleset éri és az egész arcát átformázzák:) de most már megértettem.
Sziasztok!
Nem tudjátok, várható valami?
Már csak mert folytatják a Feleségeket, a Grace klinikát, a Médiumot, és ilyenkor szokták az újabb részekkel folytatni a Szellemekkel suttogót is.
hello a 4.-dik évad megy..:-)Remélem lesz folytatás.
most hanyadik évad hanyadik rész megy a tv2-n?
Hahó,van itt valaki? Mikor kezdenek végre új részeket adni, tudja valaki????
Akkor írd meg priviben,ha nem akarnám tudni mi lesz, nem írtam volna...:)
Hát,nem lenne szép ha elmondanám....
Még a 4. se:(( Mi lesz Melindáékkal????
Valaki látta már az 5.évadot?Most nézem.
Ez tényleg nagy baromság:( De kár
Most olvastam egy másik fórumon, hogy ez a 3. évadból volt. Állítólag most megint ismétlések mennek, és ősztől folytatják a 4. évadot:(( ilyen hülyeséget!!!!
Nem tudom, én is úgy gondolom, hogy ez a régi Jim volt,de a lányom szerint nem! de akkor máris a gyereket terveznék???
Most szerdán melyik évad melyik részt adták le a tv2-n? Csak mert úgy tűnt, mintha nem a folytatólagos rész lenne:S
Szívesen leírnám, hogy mi lesz, de nem akarom lelőni a poént!!Szerintem ezen a héten kiderül vagy a jövőhéten...
Sziasztok!Hányadik évad,ami most a Tv2-n megy??
Segítsetek, szerdán lemaradt a videóról az utolsó 10 perc. Mi lett a vége?
Hahó, van itt valaki? Már régen nem néztem. de a tegnapi már nem új rész volt,nézte valaki?
A héten lesz a Szellemekkel suttogó, láttam a tv műsorban. Jó lenne, ha most már ott folytatnák, ahol abbahagyták.
A 4.évad vége felé haladok!Imádom!!
sziasztok én szeretem ezt a sorozatot,csak sajna mostanság nem láttam.(
Szerintem totál levették a műsorról:(
Igen,néztem a txt-en,nem lesz valami sz.-ág lesz helyette...de a műsorújságom pedig mára írta...:(Kiváncsi leszek mikor fogják leadni...
Hát, megnéztem a txt-n is, meg a neten is, de nem szerepel egyiknél sem a mai napon:(
Talán ma lesz...Én is imádom!
Sziasztok!
A héten tényleg kimaradt a Szellemekkel suttogó? Minden nap néztem a txt-n, de nem láttam kiírva.
További ajánlott fórumok: