Székesfehérvári Kismamák Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Sziasztok!
valaki szokott még erre járni?
Sziasztok!
Elég kihalt ez a fórum, pedig jó lenne tapasztalatokat cserélni. Aki véletlenül erre jár, jelentkezzen :)
Szia Angyalka1983,
Örülök, hogy találtam aktuális hozzászólást a témához. Én 12 hetes kismama vagyok. Sajnos veszélyeztetett terhes. Mivel eddig sokat kellett feküdnöm, így felgyülemlettek a kötelező vizsgálatok. A jövő héten lesz aktuális a kombinált vizsgálat, amit a fehérvári hepinetben szeretnék csináltatni. Tudsz segíteni, hogy mennyivel előbb kell bejelentkezni? Kik az orvosok? Itt is van vérvétel?
Ti most hányadik hétben jártok? Túl vagytok már a vizsgálaton? Mik a tapasztalataid?
Köszi előre is!
Life-ot sokan nem ajánlják....
Hepinetet sokan dícsérik.
Kórházat szintén dícsérni szokták,telefon: 06 20 93 67 888
Mi a Hepinetbe megyünk a 22-ik héten, aztán a tapasztalattól függően majd mégegyszer biztosan a 29-30-ik héten. Life-ba tuti nem megyek.
Volt valami olyan amit észre kellett vennie és észre is vett?! Vagy csak egy problémamentes terhesség+ szülést aszisztált végig?
Mert ilyen esetben a nődokiknak túl sok hibázási lehetőségük nincs.
Próblémás esetekre melyik nődokit ajánlanátok?
(Nem kell hogy kedves legyen, vagy hogy értsen az Uh-hoz. )
Én pedig a Blaskóhoz jártam magánrendelésre végig, szülésnél is ő volt bent. (császár)
Én csak szuperlativuszokban tudok róla nyilatkozni:)
Szia!
Én a kórházba szoktam járni az ambulanciára, ott lehet képet kérni, 1000 ft egy kép, de nem valami jól szokott látszani rajta a baba.
Nekem dr. Csetényi Zsolt a magándokim. Én nagyon szeretem. Mondjuk nekem első baba lesz, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, hogy milyen a szülés alatt, de a rendelésen nagyon figyelmes, precíz, türelmes.
Nem tudom, hogy ő elvállalna e még téged, nála is nagyon sokan akarnak szülni. De ha még csak 6 hetes vagy, akkor van esély, hogy nincs olyan sok kismamája. De ez szerintem minden felkapottabb dokinál így van.
Sziasztok!
Új vagyok itt,mert kb. 6 hetes kismama vagyok,múlt héten megvolt a vérteszt,ami 480 Hcg szintet mutatott,most pénteken megyek ultrahangra.
Segítsetek h az Sztk.-ba is lehet képet kérni róla?
Valamint a késöbbiekben szeretnék magánba orvoshoz menni akinél lehet kérni a szülést!Ti kit ajánlotok?
Azt hallottam h a Rubliczki már nem vállal újakat,ez igaz?
Köszi a választ!
Csajok, nem érdekel valakit egy Bertoni Foxy babakocsi, alig használtam.
Van még kettő és rájöttem felesleges vettem meg. A képeim között meg tudjátok nézni.
Ára 12eft.
Sziasztok,
Nem tudtok véletlenül Dévény tornával foglalkozó gyógytornászt itt Fehérváron?
Sziasztok!
Vannak nagyon szép babaruháim 56-80-ig eladóak, mindent nagyon olcsón adok! Van még mellszívóm cumisüveggel, via poharakkal. Téli és őszi zsákom. Szinte vadi új piros Bertoni foxy sport babakocsim és még sorolhatnám mi minden... Ha valakit érdekel valami kérem írjon privit. Szintén fehérvári vagyok már több kismama vásárolt nálam. Köszi!:)
Kicsit turkáltam az eddig összegyűjtött szórólapok között, és pont megtaláltam a kórházi 4D-s UH papírját is. :D
Tel.: 06 20 936 7888
Cím: Fejér Megyei Szent György Kórház, Szülészeti és nőgyógyászati osztály szakambulanciája, Seregélyesi u. 3.
Alapvizsgálat: 10 000 + 2000 ha kérsz DVD-t is.
Én pld. nem a kórházban voltam 4d-n, de most nem jut eszembe a nevük, a Gyümölcs utcában voltunk.
Mondjuk elég tapló volt a doki, aki csinálta, azért 10e Ft.-ért némi kedvességet is elvárna az ember...