Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Most csatlakoztam hozzátok-remélem nem baj. Érd Parkvárosban lakom, 12 hetes terhes vagyok. Szeretnék érdi kismamákat megismerni, beszélgetni.Facen is megkeresem a csoportot.
Üdv. mindenkinek, Ági
Sziasztok!
Van itt valaki, akinek már ovis a gyereke? Mik a tapasztalatok az érdi óvodákkal kapcsolatban, melyiket ajánljátok? melyiket kerüljük el?
Szia Bea!
Csatlakoznék hozzátok, jelöltem. :)
Mi a Festőben lakunk, akkor nem vagytok messze tőlünk, sokat járunk Törökbálintra a férjemmel, és ott megyünk át előttetek. :)
üdv.,
Móni
Így írd be (szóközt is betartva)
Érdi kismamák- anyukák :)
a mosoly jel is ott van..
sziasztok!!
én is érdi vagyok nyugodtan gyertek a csere berés csoportba én indítottam,viszont a tiéteket nem találom sehol :(
gondoltam,hátha van köztetek parkvárosi,mert mi most költözünk fel hétvégén a Törökbálinti útra,innen a lakótelepről
Igen, aki még nincs a csoportba, de van kedve, az jelentkezzen:
FB csoport neve: Érdi kismamák- anyukák :)
Kismamákat is várjuk :)
Marietta
:)
hát nagyon időbe kell jelentkezni s nagyon kevés az esély hogy be is veszik abba az oviba amibe szeretnéd.Mi sajnos Ófaluba hordjuk a kicsiket minden reggel 6 kor pedig a béke téren lakunk de elutasítottak helyhiány miatt:(
Sziasztok, üdv az új -régi ;) látogatónak.
Ági , Érd honlapján nem nézted?
Megtaláltam:
Ja és forrás íz, nekem pici babám van, de akkor érdeklődnek én is, hogy tényleg ennyire korán kell a bolcsibe és oviba jele fékezni annyira nincs férőhely? (állami)
Koszi
Kösziiii!
Hello!ugy látom csak nekem van rosz tapasztalatom Balogh dokival ,nem késtem elöbb ott voltam és mégis megszadizott mikor amugyis félek a fogorvosnál,de rosz napja lehetet mert az aszisztens meg a recepcios fiu is menekült elöle.
Ez februárba volt tavaj,ugy kihuzta a bölcseség fogam hogy még nem hatott az érzéstelenitö(az aszisztens meg fogta a fejem hátulrol)se röntgen se semmi,hazafelé a buszon potyogtak a könyeim
Sziasztok,
Kicsit eltüntem.Túlvagyunk az első szülinapom,itt avn anyukám Erdélyből,betegek vagyunk...szóval zajlik az élet.
Jelentkeztem a csoportba:)
Mortocska, várunk a FB-os csoportban, ha van kedved!