Soproni kismamák, beszélgessünk! (beszélgetős fórum)
Na pont ezért nem fogadok Én senkit,ha minden rendben lesz max a végén adunk a Dokinak valamennyit,ha jól végezte a munkáját és nem volt annyira durva,mivel nem fogadott Doki..
most hogy voltam kórházba , szemben lévő szobában a kismama megfogadta az orvost meg a szülésznőt is, pont éjszaka az orvosa volt ügyeletbe meg ott volt a szülésznő is, de szegény kiscsajnak 2 perces fájásai voltak,de még be sem néztek hozzá... ugyhogy szerintem nagy butaság orvost fogadni
Szia Dili78!
Igen én is hallottam róla,h együtt lehet csak megfogadni,de én lehet,hogy nem fogadok senkit,ahogy esik,úgy puffan!!!!De jó neked nem sokkára babázhatsz :)
Szió.Én sem fogadok dokit,mert elvileg a Peitl ,de én tuti nem cibálom be ha éjszaka indul a babó.Nyűgös dokival sokra nem mennék...Egyébként most mondta nst-n a szülésznő,hogy már "csak"szülésznőt nem lehet fogadni,csak dokival együtt! Jó mi?
sziasztok kismamik!
még mi is egyben vagyunk,még van 10-12 napunk,nem gondoltam volna hogy a 4.et hordom legtovább! De már van minden bajom...
sziasztok! én is egy honapja nagyon görcsölök, 2x befektettek már a kórházba (26 hetes vagyok) de csak pihenést mondtak mást nem. azért én nagyon félek hogy ne legyen baj!remélem TI jol vagytok
puszi Reni
Szia!Én a Berkeshez járok terhesgondozásra,de nem én választottam,hanem Ő mondta,hogy mindig akkor menjek,amikor Ő ott van,először Ő nézett meg Uh-val és most mindig hozzá megyek!!Nem tudom,hogy mennyit kér a szülésért,de nem fogom megfogadni,ha ő lesz akkor pont,akkor mázli,ha nem akkor majd csak lesz valahogy!!!!Én nem gondolom,hogy hűde sokat kérne egy szülésért,mert sok dolga nem lesz,szülésznőt fogadok!!
sziasztok! azt szeretnem kerdezni h ti melyik dokit ajanlanatok nekem? a peitlt vagy a berkest? a tobbivel rossz tapasztalataim vannak, meg hat egyik masiknal kicsit draga a szules. ennel a kettonel nem tudjatok h mennyit kernek egy szulesert?
Szia!
nekem is vannak görcseim,húzódásaim!Én most járok a 18.hétben!magnéziumot szedek,de még így is fáj az alhasam,de ez állítólag természetes :)
Örülök,h beköszöntél,a Szilárd Dokiról hallottam,jónak mondják :) Minden rendben lesz,akkor nem sokkára megszületik :),ha bármiben tudok segíteni szívesen,mert nem dolgozom és itthon megöl az unalom!!!!
Bocsi lányok,kicsit eltüntem! Rossz volt a gépem! Én az első 3-at Szilveszter dokinál,most a Peitl Szilárd a dokim! Mi már a 34.hetet tapossuk,holnap után átlépünk a 35-be! Két napig rettenetesen görcsöltem,azt hittem előbb jön! De most minden okés!
Szia!
Én 6.hetesen telefonáltam,de csak 3 hét mulva kaptam időpontot mondván,hogy nincs előbbi!! 9 hetes voltam,mikor hüvelyivel megvizsgált a Berkes!!Aztán mondta, hogy menjek 10.hetesen is és 12 hetesen voltam utóljára,majd legközelebb 2.hét mulva megyek,akkor leszek 20.hétben :)
szia dina24! te amikor telefonaltal idopont keres miatt a terhesgondozoba,mennyit kellett varnod h mehess?
7hetes leszek pont holnap. hat remelem tenyleg minden rendben lesz. kicsit felek.
Ne aggódj,minden rendben lesz,ha jól tudom,akkor már szívhangja is lesz a babádnak!Most 7 hetes vagy???
szia dina24! orulok h mar jobban vagy. en meg mar nagyon varom a holnapi napot. az elso vizsgalat lesz.
Sziasztok!!!
Már jobban vagyok,teáztam :)Köszi szabcsi :)
gyumolcsteat meg kamillateat ittam sok mezzel
Szia!!!
Én sem merek orrsrayt sem használni!!!Én még mindig ki vagyok rendesen... :( TE milyen teát ittál???
sziasztok! en mar megyek ki a betegsegbol (talan), es most eloszor csak teazassal. ilyen meg nem volt h nem vettem be gyogyszert es orrcseppet sem hasznaltam.
Sziasztok !!Jaj megfáztam,de sajna csak teázgatok :(....ti hogy vagytok???
Hogy vagytok ma???Én kicsit megfáztam,már beindítottam a fűtést is,ti hogy bírjátok ezt a hideget???
szia dili78! te kinel szulted az elozo babakat es most kihez jarsz?
4.baba és ma töltöttük a 32.et...
Megkérdezhetem,hogy te most éppen hányadik hétben jársz???
Örülök!! Akkor álhír volt csak! Én nem láttam legutóbb mikor voltam rendelésen,de örülök,hogy jól van.Bár nem hozzá járok,de a legkisebbet nála szültem!
Nem igaz,én kedden találkoztam vele és nagyon is él,örülök neki,mert hát annyi kevés Doki van már a soproni kórházban,h jobb,h él a Berkes :))
Én azt hallottam hogy a Berkes meghalt pár hete! Vagy csak álhír volt? Múlt héten mesélték a suliban...
A Berkesről annyit,hogy szerintem nagyon lazán áll a dolgokhoz,nem stresszeli az embert feleslegesen,mindig mosolyok,én megvagyok elégedve vele!Sajnos még nem tudjuk a baba nemét,mert 12 hetesen voltam Uh-n és akkor nagyon nem ficánkolt,legközelebb pedig 20 hetesen megyek,akkor már remélem,hogy megmutatja magát :)
es a berkesrol milyen tapasztalataid vannak idaig? tudjatok mar h fiu lesz vagy lany a baba?
Persze,én 24 éves vagyok,a férjem pedig 27!!! :)
További ajánlott fórumok: