Szégyenlősség? (beszélgetés)
Igen ebben igazad van. Akkor valószínű hogy más országokban most éli a reneszánsz korát ( Horvát ország, Görög ország stb)
Sőt a neten kutakodva egyre több a vegyes strand, ez mondjuk elég érdekes.
Miért ne lehetne? A papucsod lehet 100 ezres, a szalmakalapod, a táskád, az ékszereid. Ha csupasz vagy, mint egy meztelencsiga akkor is a kellékeid mutathatják, hogy vagy anyagilag eleresztve.
Mert nem teszi azt más, ami számodra fontos, akkor ő megy a forgalommal szemben? Kissé furcsa vagy, másokat hibáztatsz, mert tuti savanyú a szőlő nekik.
Megkérdezem, miért fontos ez annyira számodra, hogy kevesebben élnek ezen lehetőséggel?
Ha akarod van lehetőséged pőrén fürdőzni, napozni. Más meg tegye, ahogy neki tetszik.
Vihar a biliben a témád.
Tedd,amit szeretnél ahol megengedett!
3-4 x monokiniztem, nem éreztem jól magam. Nem szégyen volt ez, hanem a megszokás.
Pontosan így van.
nem ördögtől való találmány a meztelen fürdőzés.
piros pont
Sosem gondoltam rá, hogy meztelenre vetkőzzek ahhoz, hogy élvezzem a napsütést, a természetet. Túrabakkancsban és pufidzsekiben is észreveszem a természet szépségeit.
Szerintem ez csak egy alibi a magamutogatásra (nem kell a balonkabátot nyitogatni) és a mások nézegetésére.
Szerintem zavaróbb az össze-vissza minden nemű állatok létezése.
Mondjuk egy kislányt ne nézegethessen legálisan egy pedofil, mert ő kitalálta magáról, hogy holnaptól pasi.
Én egész életemben kevés pénzt költöttem fürdőgatyákra, mert mindig spórolós voltam.
Az én világom az FFK volt, bárhol is jártam.
Mások a szokások, az öltözők. Én '86-os vagyok. Én egy szál semmiben csattogtam régen mikor heti háromszor kijöttem a zuhanyzóból úszás után. A vitorlázós zuhanyhók is ilyenek voltak.
Én az előző pár helyemen is pont lecartam, ha bugyiban, melltartóban làtnak, főleg ha egy időben végeztünk,mert mindenki húzni akart. Engem sokan néztek hülyének. Az öltözőben nem kukkolunk.
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segitsetek legyőzni a félénkségemet, ( szégyenlősséget)
- Szép nők szégyenlősebbek?
- Mit lehet kezdeni egy szégyenlős férfival?
- Tudja elvileg, hogy tetszik nekem. Randira nem hív, de ha összefutunk ő kezdeményezi a társalgást és pirul, meg szégyenlősködik. Miért?
- Honnan lehet tudni, hogy azért van-e zavarban egy pasi mert tetszem neki, vagy mert alapvetően szégyenlős?
- Vannak köztetek akik egyedül futnak/kocognak? Hogy kezdtetek neki? Nem voltatok az elején szégyenlősek vagy ilyesmi?