Szegedi fogyókúrázók (beszélgetés)
Sziasztok!
Jár még ide valaki?
Szia!
Nem vagyok annyira járta a Fitness termekben, de ahová most elkezdtem járni - Mozgásmánia - szerintem egy nagyon szép, igényes hely és nagyon kedvesek az oktatók!
10 alkalmas bérlet oda, 6100 Ft.
sziasztok
én is szeptembertől szegedi leszek,és aerobik oktatónak és testépítőnek fogok tanulni.már félig szegeden lakom csak ritkán vagyok ott:D
ti hova jártok tornázni?
tudnátok hol van jó aerobik bármilyen formában???és hogy mennyi:D??
sziasztok!
Nem tudom, hogy olvassa e még valaki a fórumot!? Hogyan fogyiztok és hova jártok mozogni?
Én update szerint kezdtem el ismét enni és a mozgásmániába szeretnék rendszeresen járni. Pénteken voltam már és nagyon tetszett. Ma is megyek!
Szép hetet!
Rita
Gratula!!!
Ügyi vagyol!!!
Csak nagyon kihalt a fórum.... mi lesz így a biztatásokkal?????
Szia!!!
Üdvözöllek szegeden, és itt a fórumon is!
Én a Dr. fittneszbe járok,és imádom!!!
Szia Wencuska...Folyamatban,bár kicsit lazítottam, de most megint elkapott a lendület!!!
Szia Haynee!
Üdv köztünk!!!
Jól el ült a fórumunk..nem jó ez így! :-)
Szió!
Kerülget a rossz nyavaja torkom fájdogál néha, muki 1 hónapig lisztmentesen van 8 kor ovi 11 étre aztán itthon. Húzós. De majd bekukk.
Nagyon ügyes vagy.....én még egy kicsit odébb vagyok az m-es mérettől, de futi hogy az l-es kell nem az xxl-es :-)))
Reggel mondta a barátnőm, (civilben voltam nem a fehér klinikai jáccos ruhában) mennyire láccik hogy KARCSÚ VAGYOK!!!! :-DDDDDDD Imádom!!! Yessss!!!
Jó reggelt!
és gratulálok!!!
(irigy vagyok!) :D
Örülök hogy jobban vagy!!!!
Én is + a gyerek is!! :-))
Sziasztok!
Ma olyan jól voltam, hogy vásárolni mentem a párommal. Fogyni nem fogytam, de nem is híztam.
Szia!!!
Torna alakul, szerintem apadnak a centik, a ruha nem csal!! A mérleg néha :-)))
én nem fogyizok, de most mégis fogyok. zülés óta megmaradt a hányingerem, és nem birok enni. pedig én szeretek enni. sportolást most elkezdem én is.
Gyógyuljatok!!!
Sziasztok!
Én sem vagyok még fényesen, ráadásul Krisz is beteg....áááááá úgy érzem magam mint egy kolibri...na nem olyan szép, hanem olyan gyors...zizegek ezerrel!!!
Érzem hogy dolgozik az ideg bennem, alig tudok enni ...háát mégsem igy kéne fogyni.Bár tegnap mérgembe 2,5 órát terepkerékpároztam a faluban...:-))))
Én sem vagyok valami fényesen.....
gyógyi manok szárnyaljatok...hogy fogyózunk edzünk göthösen?????