Szed/szedett valaki citalopram-ratiopharm antidepit? Véleményetek róla? (beszélgetés)
Nekem is egyik napról a másikra szinte...először azt hittem, hipochonder vagyok, nagyon sokáig úgy is kezeltek a környezetemben... :( Rossz volt...
De harcolok ellene én is!!!! :))
én is Neked, hiszen tudom milyen szörnyű ez az egész....
és lecsapott a semmiből:)))
szóval harcoljunk! :))))))))))
igen, a mindennapokban nekem komoly akadály, időnként most is.
én másfél éve vagyk "csak" beteg.
De szeretnék kigyógyulni belőle....és nem szedni ezeket a mérgeket:).
:))) Remélem, én is ezt tudom majd mondani záros határidőn belül!!! :))
Meghogy beválik ez a citalopram-ratiopharm! Olyan sok mindenben tudja az embert gátolni ez a h.lye pánikbetegség... :(
igen, tudom...én sokáig nem mertem egyedül lenni, első hónapokban úgy kellett bizony megoldani a dolgot itthon, hogy mindig legyen velem valaki....ha más nem unokatesóméknál voltam, csakhogy ne legyek egyedül.
Ez ma már nem foglalkoztat, sőt néha jó egy kis nyugi:))))).
Nem ma kezdtem ezt az egészet, de azt hiszem most haladok a jó út felé:), de rengeteget kell küzdeni. Néha azt mondom szarok bele(bocsi), de nem lehet....rövid az élet és ki kell használni:))))). Nincs pánik:D.
nekem úgy volt, hogy csak negyeddel kezdtem, nem ezt a gyógszert hanem a Cipralexet, de lénygtelen, nagyjából ugyanaz a kettő.
Minden emelést megszemvedtem:)))), akkor valahogy pár napig mindig rosszul voltam.....aztán megint hozzászoktam rendben.....mikor emeltünk megint kicsit szarul lettem....de hála Istennek már nincs több emelés.
Igykezz, hogy ne sokat kelljen emelni:).
Én azt hittem soha nem leszek jobban, senkinek nem kívánom.
De bizony a mindennapos harc nélkül nem fog menni...nem szabad várni, hogy majd hú, de szuper lesz minden a gyógyszertől........mert nem az oldja meg a problémád, hanem majd Te saját magad!
Így lesz, meglátod!
igen fokozatosan emelik amíg szükséges, és kezdeti állapotban felerősíti a tüneteket.
Örülj neki, hogy boltba is elmehetsz, én csak fél év után tudtam:))))).
Temészetes amit érzel...jobb lesz, hidd el...majd legközelebb egy hónap múlva számolj be.)))))))), addig nincs értelme. Sajnos tudom:(.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Citalopram nevezetű gyógyszert?
- Aki szed/szedett mostanában Clostyt, beszélgetnék!
- Aki szed/szedett Citapramot generalizált szorongásra....
- Cipralex és Citalopram ugyanaz?
- A Citapram és a Citalopram ugyanaz a gyógyszer?
- A Mirzaten antidepit, miért írta fel a pszichomókus nekem estére alvási inszomnatikus tünetekre?