Szed valaki lecitin kapszulát? (beszélgetés)
Nem volt vele gond, mert a doki mondta, a változókorral visszafejlődik (mindenkinél elméletileg)
Általában hónapok alatt múlik el.
Én sok mindenen változtattam, életmódon is.
Hm.
Néhány itthon kapható tabi változókorra, szójakivonatot tartalmaz.
Inkább a polip okozhatott gondot. Nekem mióma csinált ilyeneket.
Remélhetőleg már akkor nem lesz gondod!
Az óvatosság lehet, hogy nem árt, azért bemásolom ezt is:
"A Szójában található fitoösztrogéneket valóban növényi ösztrogénnek nevezik. Tudni kell azonban, hogy ezek ösztrogén hatása 1/1000-ed része az igazi ösztrogénnek. Ellenben a sejtek ösztrogén-receptorait befolyásolja, aminek hatására az ösztrogén pozitív hatásai domborodnak ki, a negatívok pedig nem."
Én évekig szedtem sőt az egész család is. De sosem lehet tudni...
Szia cicmic87!
A lecitinnel csak óvatosan!!! én végigszedtem egy dobozzal és totál összezavarta a mensis ciklusomat. Két hetente megjöttem tőle, nagyon magas ösztrogén tartalmú.
Nekem van itthon memória javító,koncentráció segítő készítményem, amiben csak 1 összetevő a lecitin, a serkentő az más.
(mlm-es szer)
Hát én ilyet még nem hallottam!
Éveken át szedtem pedig mert frontérzékeny voltam és rengeteget fájt a fejem, ami el is múlt. Mellékhatásként pedig sok hajam nőtt.
A lecitin természetes anyag. Hozzájárul a sejthártyák stabilizálásához, ezáltal az optimális sejtműködéshez. Összetevői szükségesek az agy és az idegrendszer működéséhez.
Ez enyémen ez áll. Én a tanulás segítésére szedem, de szerintem még arra sem használ... Még nem is hallottam olyanról, hogy fogyni lehetne tőle...
(Én biztos nem, mert fogyózok, de még így sem fogyok...)
További ajánlott fórumok:
- Segítséget szeretnék kérni tejszaporitáshoz! Kinek mi vált be, hogy több legyen a teje? Motherlove kapszulát szedte valaki?
- Barátcserje kapszulát szedett valaki lombik alatt?
- Ismeri, szedi valaki a Pro Creation termékenységet segítő kapszulát?
- Görögszénamag kapszulát szedte valaki?!Valami vélemény cukorbetegségre a gyógyszerről?!
- DAS gesunde PLUS Haar vital hajnövesztő kapszulát szedte valaki? Mennyi idő alatt volt látható változás?
- Valaki szed omega-3 = halolaj kapszulát?