Szavak és/vagy tettek?! (beszélgetés)
Erre,amire reagáltam.
Nézd,én nem akarok itt irodalomkritikát gyakorolni,inkább nem olvasok el több versedet(néhényba már beleolvastam,kb ugyanez volt).
Neked is csak azt mondom,mint dew-inek: van hová fejlődnöd.
De ami a lényeg:bármit is tettél,bármiért: a te döntésed volt.
(Azt persze megértem,hogy fájt,hogy nem úgy alakultak a dolgok,ahogy szeretetd volna.)
Köszönöm. Nem tudom pontosan melyikre gondolsz, direkt raktam fel régebbieket. Akkor azon a szinten voltam.Azért találtál kedvedre valót?
Kifejtheted bővebben a kritikádat. Örömmel veszem.
elolvastam,mert itt többen írják,hogy jók a verseid..
ijjj..:(
több időt kéne szánnod egy versre,mielőtt kiadod a kezedből.Tovább keresni a mondatokat
Így van,ez fura,és ha téged ennyire zavar,akkor már ott le kellett volna lépned egy iylen embertől.
A testi kapcsolat meg nem jelent semmit azok többségének,akik társkeresőn vanank.Ehhez felesleges mérned bármit is,mert csalódni fogsz.
?????? ki mondta,hogy te voltál az? én nem!
A kételkedés az bizalmatlanság,nem akaratgyengeség.És legtöbbször nem direkt csinálja az ember,hanem neki is szar,hogy nem tud már úgy érezni,mint tizenévesen,és nem tud már elhinni oylanokat,amit akkor még simán.
????hogy jön ide az,hogy hibás vagy-e?????ehhez nem tudok,és nem is akarok semmit szólni.
Ha megtettél,amit tudtál,akkor tiszta lehet a lelkiismereted.nem rajtad múlt,ha vmi nem jött össze.
Aki szeret akkor akar a közeledben lenni, ha Neked is jó az, és akarod. De ha már nem akar a közeledbe lenni elenged. Fáj persze, de elenged. Aki szeret igyekszik értékeket mutatni Neked, szeretné hogy boldog és elégedett életet élj. Aki szeret úgy szeretné, hogy szabad légy hogy Vele is mellette is jól és szabadnak érezd Magad. (Társkapcsolat esetén ugye.)
Aki szeret azért ölel át bármikor mert szeret, és ez ép elég ok arra, hogy megtegye. :)
Nekem idáig egyszer volt ilyen,és vele voltam a legboldogabb eddigi életemben.
De talán lesz majd másik is,egy még jobb,ha eljön az ideje.:)
Tiszta szívből kívánom neked,hogy olyan szerelemre találj,amilyet itt idéztél.
Szeretetre is igaz,és szerelemre is.
"Aki szeret: nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz. Aki szeret, nem
akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül, mert szeret! "
Nem is kell,hogy bármit is jelentsenek.
Első kézből kell megtapasztalni a dolgokat. :)
További ajánlott fórumok:
- Szociális- és/vagy agorafóbia
- Szoktál-e a Vaterán és/vagy a TeszVesz-en adni-venni? Mik a tapasztalataid?
- Ciki és/vagy szégyen, 30 évesen szüléknél lakni?
- Negyven pluszosan szerelem és/vagy gyerek?
- Nem gondolom úgy, hogy az embernek szeretnie és/vagy...
- Nálam már csak a tettek számítanak, nem pedig a szavak!