Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Szarvaspacalleves recept

Szarvaspacalleves recept

A Szarvaspacalleves hozzávalói:
1 kg szarvaspacal,
1 kg marhacsont,
2 tojássárgája,
1 pohár tejföl,
1 sárgarépa,
1 petrezselyem,
1 zeller,
1 nagy fej hagyma,
bors,
só,
ecet.


A Szarvaspacalleves elkészítési módja:
A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom. A csonttal és a zöldségekkel együtt puhára párolom. A főzővízből kivéve felcsíkozom. A csontokat kidobom, a zöldségeket pedig áttöröm, vagy turmixolom. A lében összeforralom a pacalt, ecetezem, borsozom, sózom, ha kell. Majd forrón ráöntöm a levesestál aljára tett tejföllel összekevert tojássárgájára.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A szarvaspacalleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook