Száraz sampon. Használtátok már? Ma vettem (spray-t), holnap fogom kipróbálni. (beszélgetés)
Ne moss hajat naponta. Az első két hét fura kesz,de megszokja a fejbőr! Régen én is naponta mostam,és nagyon zsíros volt. Aztán láttam egy műsort,ahol erről volt szó,ott mondták nálam okosabbak,hogy a haj a mosástól számított második napon olyan,amilyen a természetes állapota. Jó,gondoltam,kipróbálom,és bejött. Már csak hetente mosok hajat,és semmi baja,nem zsírosodik. Annó használtam pakolást,hajvégápolót,olajakat,de már azt sem igényli a hajam. És már nem is szárítom,sőt,ha megmosom,ki sem fésülöm,csak reggel,úgy könnyebb,és kevésbbé roncsolódik. Amúgy hosszú a haja,tehát felkötve hordom,így nem is kell szárítgatni (persze,rövid hajnál muszáj,hogy kinézzen valahogy).
A sima Caloa hintőpor sokkal jobb mint a száraz hajsampon.Most már tapasztalatból :)
Én ma vettem egyet,mert nekem is hamar zsírosodik a hajam,de én nem nagyon bírom sprays dolgokat...így tubusosat vettem és nagyon jó :D
Nekem nagyon bevált ;)
Nekem bevált a syoss száraz sampon. Viszont amikor a 4. alkalommal használni akartam, majdnem dührohamot kaptam, mert már nem volt benne semmi. Kifogyott. Pedig nem is fújtam rá sokat. Így elég drága mulatság.
Szerintem szupiiiii! Nagyon frankó! 24 éves lány vagyok, szőkésbarna hajú. Tegnap próbáltam először ki a Rossmann saját márkájú száraz samponját. Zöld dobozú és kb. 800 Ft. Befújtam a zsíros fejtetőmet, és hüp hüp hüp barba trükk a zsír elillant! Mintha frissen lenne mosva! A ráfújt port kb fél perc hajszárítózással eltüntettem! Szerintem 2 napot simán lehet csúsztatni a hajmosást. És ami még nagyon jó, hogy az illata is fincsi! Az állott hajszag helyett púder illata lett a hajamnak. Egyedül egy hátránya van csak, szerintem sötét hajúak ne használják,mert azon meglátszik a fehér por. Sziasztok!
Néhányszor használtam csak, de rosszak a tapasztalataim. alig tudtam a nagyját kifésülni és olyan volt, mint yohanna is írja. amikor pedig sikerült jól kikefélni, akkor is olyan furcsa volt a hajam tőle.
Gyógyszertárban lehet kapni Detergens-t, bőrgyógyász fel is írja vényre.
Nagyritkán szárazsamponként rizslisztet használok hintőporos dobozból szórva, a spraytól olyan lett a fejem, mint akire ráborult a liszteszsák.
Kapható-e még a WU2 szárazsampon? Az nem volt rossz.
Nekem mióta fogamzásgátlót szedek lezsírosodott, naponta kell hajat mosnom és az arcbőröm is nagyon zsírosodik, ha nem tisztítom azt is, akkor pattanásosodni kezdek, a hajam meg... Igénytelennek nézek ki.
Ha gyakran mostok hajat akkor gyakran is fog zsírosodni. Én hetente egyszer mosok, hogy ne vékonyítsam a sok mosással beszárítással. És nem is zsírosodik annyira.
Ja,régen használtam.Szar.Olyan mint a hintőpor.Feszívja a zsírt.Aztán egész nap viszket a fejed.Egyszerűbb megmosni,akkor tényleg tisztának érzed.
Köszönöm szépen. Ha ne jön be a spray, akkor kipróbálom, amit írtál trapiti. :)
Szia!
Én is naponta mosok hajat, mert eléggé zsírosodik.
A száraz sampont csak elsősegélynak tudom használni, javít a helyzeten, de nem lesz tőle olyan mint a frissen mosott.
Nekem a kénes sampon vált be leginkább, ha ezzel mosok hajat (pl. Médea, a dm-ben kapható és nem is túl drága) + utána csalános hajszesz (szintén a dm-ben lehet venni, kis kerek falkon, sötétzöld lötyi) akkor két napig normálisan néz ki :)
Naponta egyszer elég lesz, javaslom inkább este. Miután a leírásnak megfelelően használtad, "szárítsd át" a hajad hajszárítóval kb.2-5 perc (attól függ milyen hosszú a hajad).
Naponta mosok hajat, remélem ezzel elodázhatom... Esetleg ha 2-3 napig nem mosok hajat és ráfújom minden reggel, vagy napi 2-szer, akkor az nem fog meglátszani? Köszi a véleményeket előre is.
További ajánlott fórumok: