Számítógép szervizek "huncutságai" (beszélgetés)
Miért? Létezik digitális kosz is?
Az Apple rendszereit mé nem kell??
A mai napig a szerviz azt sem mondta, hogy mukk.
Írtam nekik:
T ....... szerviz!
A mai napig Önök részéről egy felelős vezető az általam leírtakra nem reagált!
Azért ez nem semmi hozzá állás, valahol azért felmerül bennem a kérdés, hogy vajon eljutott a levelem egy érdemben dönteni tudó vezetőhöz, vagy erre a szervizre ez a jellemző. Egy vásárlók könyvébe illő negatív véleményre azt sem mondani, hogy kérem ezt megnézzük és érdembe reagálunk, záros határidőn belül. Még azért várok, mert úgy tudom 30 napon belül kell/ene válaszolni, igaz nem személyesen a vásárlók könyvébe írtam meg sérelmemet. De előbb-utóbb azt is megteszem, de mivel vidéken lakok csak a beírás miatt nem fogok még erre a dologra költeni.
"megkülönböztettet" Tisztelettel T.G.
De miért kéne érteni hozzá?
Miért nem csinálják olyanra ezelet az op rendszereket hogy egy hülye is tudja normálisan használni, és ne lassuljon le? Miért kell újratelepíteni?
Az elég macerás dolog. "
Javallom, a Ghost és a SnapShot programok megismerését
kb. 8 perc egy WIN ujrahúzása
"tisztitóprogramok" is vannak jók, de leginkább hozzáértő kézzel eltüntetni a "szemetet", a program és a netezés maradványokat a gépröl
Hővezető paszta és fehér
Pirosat még nem láttam
széteszedtem, de nem volt benne semmi. "
És mióta használod az üres laptop tokot?
:)
Azért kell tisztitani, különösen a laptopot, mert annak kevés amugy is a hűtése és a processzor körl lerakódott por rontja a hűtését, túlmelegszik
Aszatli gépem az elmúlt hetekben lekapcsolt rendszeresen
Hűtő le, lepucol a felület, hővezető zsirral megken és tovább fut hiba nélkül
Viszont a hűtőbordák is rendesen el voltak tömődve porral a ventilátor alatt
Mindez egy laptop szűk belsejében kritikusabb
Neked is boldog új évet!
És most már harcol ki azt a javítást ingyen!!!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok:-)
Tisztításra azért gondoltam, mert egy rokonomnak szántam ajándékba és egy két ismerős javasolta, hogy azért két évenként nem árt tisztitani, vonza magába a port. Innen indult a történet. A gép marad, mert elbizonytalanodtam, hogy esetleg gondot is átadom a géppel.
Én sem cserélgetem de tény hogy belassul.
Érdekes módon ez az I OS rendszerekkel nem így van.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Mi a véleményed arról, ha egy ovis gyerek számítógépezik?