Szakítottunk! Vajon lehet még közös jövőnk? (beszélgetés)
igen,tudom :)
ebből a kapcsolatból csak akkor lehetne valami,ha a csaj többé a képbe se lenne,vagy legalább nem ápolnának ilyen hű de nagy barátságot..de azt hiszem ez sosem fog bekövetkezni, tehát azt hiszem itt a vége. :)
köszönöm! :)
valószínűleg nem fogok, mert ez a probléma úgy gondolom fennállna akkor is :S :) nekem sem hiányoznak az állandó veszekedések..:)
hát..a kapcsolatot nem akarom megszakítani vele,2 éve ismerem, nagyon jóban voltunk mindig,mielőtt összejöttünk volna azelőtt is, szal beszélgetni mindenképp fogunk,ha nem is úgy ahogy eddig..ez majd elválik :)
hát lehet am,h egymáshoz illenek :D vagy csak azért,mert egyikük se talál majd senkit a hülye felfogásuk miatt..:S:D de meg is érdemlik akkor..mondjuk én ezt nem tartom esélyesnek :) de ki tudja..
igen,már valahol túl is vagyok rajta :)
köszönök mindent :)
igen,tudom..:S a fejéhez is vágtam jópárszor,h papucs.. és ez volt a baj.
a csaj ugyanúgy féltékeny volt mint én,csak nem mutatta ki,és én voltam a hisztis p*csa..persze,h nem rám "hallgatott"..
teljesen így gondolom én is..
és tényleg,nem kell nekem egy papucs..
nincs köztük semmi,ebben biztos vagyok,csak 5 éve mindig az volt,h amit a lány mondott az úgy volt,a barátom megszokta,és most sem tudott neki nemet mondani..egyszerűen túlságosan befolyásolható..:S
jaj és nem bántott meg senki,köszönöm a hozzászólásokat :)
szerintem nem vagyok naív, ismerem a lányt is,volt barátomat is..ismerem a kapcsolatukat,és hát ugyanilyenek nekem is vannak,különbség,h lányokkal..
ha lett vna elég önbizalmam nem akadok fent hülyeségeken..és még mindig együtt lennénk..de lehet,h tényleg jobb így,majd kiderül :)
itt vagyok..hát nem tudom,igazából a csaj annyira fuús,h az hihetetlen,sose volt még senkije a volt barátomon kívül, és tudom,h mi volt köztük meg mi nem, ő is csoptársam.
tudom,h az exem nem vett hülyére,full érzékeny pasi, érzelmes meg minden.. jobban szeretettt ő engem,mint fordítva,azért nem is vagyok kikadva h vége..csak vhol azért rossz,h egy barátért hagyott itt..:S
(ja és kis személyleírás a lányról: állandóan összekötött haj,foci,kosár,gördeszka, fiús ruhák, no smink, és egyáltalán nem érdeklik a pasik..)
Szia!!!ne haragudj de remelem te sem hiszed el amit most leirtal.szerintem most ulj le es olvasd vegig,es lehet hogy elotted is leesik a szitu amiben benne vagy,mert tulajdonkeppen a pasid meg ez a "legjobb barat" elotted kalandozgattak...
en SOHA nem engednem semmilyen korulmenyek kozott hogy ott aludjon a lanynal,hulye lennek,mar bocsika...jobb hogy megszabadultal tole en azt mondom.mert teljesen hulyenek neztek!!!nem akartalak megbantani...
Ő is már túl van néhány komolyabb kapcsolaton, mindketten lazán fogják fel, s egyáltalán nem féltékenykednek. Irigylem is ezt tőlük.:) Egyébként is a család is a lehető legjobb választásnak tartja a sógoromat, végre egy férfi, aki tisztességesen bánik a tesómmal. Egyébként meg gondolom nem nagyon haverkodott vele, voltak más ismerősök, akik lekötötték. A másik meg, hogy tudom, hogy mikor megismerkedtek megbeszélték nagyjából kinek milyen kapcsolata volt, kivel tartják esetleg még most is a kapcsolatot valamilyen formában. Tudtam, hogy jóban maradt M-mel, de hogy meg is hívja a lagzira?
(Mellékesen meg azért tartom az ilyesmit furcsának, pláne, ha ott az új barátnő az ex oldalán, mert szerintem csak végig fut az agyán, hogy valaha még úgy volt, ő lesz a nővérem oldalán. Én nem tartom túl kellemesnek az exbaráttal/barátnővel való kapcsolat fenntartást, értelmét nem látom.)
Együtt is lakott a két pasi albérletben..irta:)
Hát nem tudom...én nem tudnék olyan nővel barátkozni, akit d.gott a párom..de nem vagyunk egyformák..
Kicsit személyes ismeretségi példa:
Az én nővérem öt évig volt együtt az egyik exbarátjával. Számomra elég furcsa volt, hogy meghívta őt az esküvőre, persze annak a barátnőjével együtt. Az az igazság, hogy náluk már az utolsó egy év nem is igazán szerelem , csak barátság volt. Ami elvileg azóta is tart, bátyám nem rég együtt lakott a pasival közös albérletben. Szóval ez is megeshet, viszont ők már harmincon túliak, a tesóm meg nem megcsalós fajta, pláne nem babával és férjjel.
További ajánlott fórumok:
- Vajon meddig lehet bírni, hogy hazugságban éljünk?
- Vajon mi lehet ilyen viselkedés mögött?
- Vajon mi lehet ez? Segítsetek megfejteni!
- Mindenki arra törekszik, hogy a lehető legjobban élje le az életét. Vajon jól csináljuk?
- Ez vajon már függőség? Mit lehet tenni?
- Tegnap este szakítottunk a párommal, hogyan lehet ezt jól elviselni, feldolgozni?