Szakított. Végleg? (beszélgetés)
Akkor sajnálom, de végleg.. :( kicsit hasonló helyzetben vagyok, bár az én kapcsolatom csak 4,5 hónapig tartott. Egyértelműen azt a másik lányt tartja a befutónak, és lezártnak tekinti veled a dolgot. Átérzem a helyzeted.
De rohadjanak meg.
Nekem 3,5 ev utan volt egy hasonlo szituaciom.
Az akkori baratommal osszevesztunk es en mergembe azt mondtam neki h szakitsunk mert elegge hirtelen voltam akkoriban... De ezt hamar,mar masnapra megbantam...de o masnap azza jott h legyen szunet...aztan jott h nem tudja mit akar,teljesen kizart az eletebol...
Jott valami cuccaert,kerdeztem h szeret e? Igen, szeret! Ha nem szeretne nem lenne itt. Sírt!
Én annál jobban...
Aztan kozolte h megismert a 7vegen egy lanyt es csokoloztak....
Teljesen kivoltam...el se hittem,azt hittem valami remalom...
Vegul a szunetbol szakitas lett,mert o osszejott a csajjal...
Az orrom elott ment el nap mint nap ugy h meg koszonni se koszont.
Bele estem abba a hibaba h konyorogtem neki h adjon egy eselyt...azt hittem az en hibam.
Hat persze... Lenyeg h vege lett. Soha tobbe nem tlalkoztunk csak futolag,lattam az uj nojet.. Tudtam rola h hol el stb... Mindig mondtak,bar sose voltam ra kivacsi..
Eltelt fel ev kb az anyja irt facen es akkor leirta,h a kicsi fia mar regen egyutt volt ezzel a csajjal..csak o nem merte nekem elmondani,exem meg gyava volt hozza....
Ugyhogy en igy jartam,de biztos van az ellenkezojere is pelda.
Szerintem is végleges a dolog,sajnálom!
Mázli,hogy idejében rájött,még,ha gerinctelen módon azért nyitva is tarja a visszaút kapuját a hitegetéssel.
Carabb lenne,ha már családotok lenne,közös vagyon,stb.
Szerintem ennek végleg vége. Két hét alatt becsajozott, és nem látja jövőjét a kapcsolatotoknak.
Magyarul nem volt elég tökös szakítani, így oldotta meg. Ki tudja, mióta kerülgeti a csajt, az meg, hogy azt mondja neked nem volt köztük semmi, hát...
vagy igaz, vagy sem. Szerintem nem.
Szerintem nem lehet előre tudni, hogy mi lesz.
Lehet hogy tényleg végleges a döntése, de az is előfordulhat hogy csak egy fellángolás a másik lány iránt, és rájön hogy nem tud nélküled élni.
Mindenre láttam már példát :)
Gondolj bele.
6 év után szünetet kérni... 6 év alatt bőven kiismerhettétek egymást. Nem kell ide szünet. Mihez? Próbáld meg elfogadni, hogy vége, és akkor hamarabb túljutsz rajta ;-)
Tapasztalat:vége
jó tanács:gyászolj és lépj tovább.és ne keresd!
Sziasztok!
Tapasztalatokra, jó tanácsokra lenne szükségem. 6 év után szakított velem a barâtom. Kb. 3 hete kezdődött azt mondta tartsunk szünetet túl sok a vita stb. Belrmentem azt gondoltam megoldjuk hiszen mindent elfogok követni, hogy így legyen.
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...
- Hogy hódítsam meg újra ha szakított?