Szakítópróba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szakítópróba
Szia!
Sajna nem :( Suliból még van néhány tantárgy, azokkal szenvedek, és közben várom a sült galambot :P Na jó, a helyzet az, hogy sajnos nem igazán vágynak a munkáltatók részmunkaidős diákra, bár lehet, hogy csak én nem keresgélek a megfelelő helyen. Szüleim amúgy azt mondták, ne is keressek melót erre az utolsó félévre, szóval annyira tényleg nem szakadok meg.
Bocs, csak most olvastam... Szerintem el lesznek ragadtatva :P
Ha meg tévednék, és már nem lennél az élők sorában, akkor nyugodjanak a poraid békében :PPP
Ja, szintén - pontosabban pakolok egy adagot bögrébe, meglocsolom tejjel, és bevágom a mikróba :DD Nem megyek a tűzhely közelébe, ha nem muszáj nagyon... XD
Mi van a veséddel? Remélem, azért nagy baj nincs :S
Okos ötlet!Én is tettem már ilyet.Megrágni,kiköpni.Csak egy kicsit drága:(.
Jobb,mintha hánytatnád magad.Lehet az lesz a következő lépés....neeeeeeeeeeee!
Tyű, nem semmi... :S Remélem, már jobban vagy! Nekem még sose volt napszúrásom, igaz kerülöm is a napot, mint a fene.
Kivételt képez ez alól erdélyi utunk első napja, mikor is elfelejtettem bekenni magam naptejjel, de monnom, úgyis csak buszozni fogunk. Aha persze.
Már a nyakam is hámlik :SS
Szia!
Nagyon örülök neki, hogy motiváltalak, különösen, hogy most én szorulok motivációra... ebben a rohadt melegben alig vagyok hajlandó megemelni a lábamat (és persze lusta vagyok, mint a disznyó)... :SS
Hajrá nekünk!!
Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap óta van saját virtuális edzőm! Annyira jó! Azon gondolkodtam, ez miért késztet jobban a napi tornázásra, mint mondjuk egy tornadvd. Nos, azért, mert itt megtervezem két hétre előre a napi edzést (a mai pl 12 perc volt jógával együtt, most végeztem), és a virtuális naplómban ki van pipálva az elvégzett tornázás. Mivel figyelik az adatlapomat a weboldal "üzemeltetői" (még ha csak előre beállított rendszerrel is), muszáj elvégeznem a feladatokat, másképp e-mailben figyelmeztetnek a hiányra. Félre ne értsetek, nem reklámozok, hiszen akkor kiírnám a weboldal címét. Egyszerűen csak örülök, mert újra belevágtam a fogyókúrámba, amivel tavaly 16 kg-ot sikerült leadnom. Katthy, a te bejegyzéseid alapján döntöttem így, mert látom az elszántságodat és a küzdelmeidet olvasva mindenben magamra ismerek.
Na szal csakh tudd: én veled vagyok, szolidaritást vállaltam kajában már lassan két hete, tornában meg mától :) Hajrá nekünk!
Katthy! Naggggyon jó ez a videó és az ötlet aztán meg pláne!!!!
Köszönjük!!!!
Ez a videó!!!!Csúcs volt!
Én nagyöleléses akciókról tudok Pesten,az sem rossz.
Szia bzanna!
Felírom a listára, köszi szépen! Annak meg külön örülök, hogy örömödre szolgálok :DD
Szia Kathy!
Nézd meg a Titkok kulcsa c. thrillert. Szerintem nagyon jó. Ha pedig már írok, akkor muszáj gratulálnom a fogyókúrádhoz: h belevágtál, h kitartasz és még minket is szórakoztatsz.
Jaj, ezt régen már láttam, igen durva! Ehhez képest az én leadni kívánt 25 kilóm légyfing...
És hehe, enyém a 400. hozzászólás *imádom a kerek számokat XD*