Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz? (beszélgetés)
Szóval szakított veled erre te a szomszédjába költöznél és ismét felajánlanád szolgálataidat?
Nem csodálkoznék, ha egy távolságtartó végzést dugnának az orrod alá...
Kamuzol itt összevissza és még le is kockázod az embereket?
Legalább légy korrekt és valld be,hogy több reged van és akkor senki nem fog csesztetni tovább!
Egyébként meg a kérdésedre a válasz!
Ami szar volt,az szar is marad!Újra kezdeni valamit,ami már elromlott,baromság!Tök mindegy,hogy ennek a távolság, a szeretethiány,vagy akármi is az oka!
Matematikailag mennyi az esélye annak, hogy két egymást követvető napon regisztrál két különböző, ám ugyanolyan szituációban lévő férfi, s amint lehet kiírják ugyanazt a témájú fórumot?
Esetleg mielőtt lekockázol, válaszolnál a kérdésemre? :)
Örülök hogy ilyen jól szórakoztak kedves kockák.Köszönöm a válaszokat!
Az én "nem"-em is kétértelmű volt, mint ahogy a nick nevek ezen a fórumon.
1. "Működhet-e a kapcsolat...?" (a fórumkérdés)
- Nem.
2. Mielőtt lebohócozunk, válaszolnánk-e?
- Nem.
Na, vajon melyikre válaszoltam? :)))
Az én "nem"-em is kétértelmű volt, mint ahogy a nick nevek ezen a fórumon.
1. "Működhet-e a kapcsolat...?" (a fórumkérdés)
A tegnapi fórumban is kiderült, hogy nem a távolság miatt szakitottatok. Ő szakitott, vége van. Ennyi. Finito. Hagyd már ezt abba, légy férfi, menj el este a haverokkal rugjál be csajozz be azt cső.
Szegény lány ha itt ilyen mániákus vagy , az életben milyen lehetsz...nem is csodálom, hogy szabadulni akar.
nem te vagy, nem tőled kérdeztek, mégis te válaszolsz?
:D ez tényleg vicces :)
Pedig az nem én vagyok ha hiszitek ha nem...Esetleg mielőtt le bohócozáttok a kérdésem,előtte válaszólnátok is?
én nem szeretnék kötözködni, de ha nem neked, hanem az előző kérdezőnek feltesznek egy kérdést, és te csak belépsz, mint hasonló problémával küzdő, akkor miért válaszolsz ilyen kezdetű mondattal??? : Konkrétam nem a a távolság miatt, de a kialakult helyzethez hozzá járult. Legalább is az én részemről......
nem tőled kérdezték, mégis te válaszoltál...
ezért nem világos...
Nekem is ez tűnt fel. Bohóc az egész.
Ha nem néztétek volna előttem volt ugyan így hasonló kérdés ami távkapcsolattal kapcsolatos kérdés,azt is biztos én tettem fel...
Nem nem akasha.Valószínű nem csak én vagyok ilyen helyzetben...
most patison, vagy akasha? vagy nekem tűnik zavarosnak, hogy ki a kérdező? vagy szimplán csak két nikkkk???
Jesszuskám, még egy topik ugyanarról?
Egyre több volt a vita és teljesen besokalt tőlem..A baj az volt hogy nem tudtuk rendezni a viták során a konfliktusokat mert akkor éppen soha nem voltam ott.
Én úgy érzem hogy igen,legalábbis az én részemről igen,egy ideig jól tűrtem de utánna már teljesen ki voltam amikor nem láttam 2 hónapig,ő is elkezdett féltékenykedni és én is..
Még annyit tennék hozzá,hogy én túlzottan kapaszkodtam ő belé és úgy érezhette hogy nem boldogulok nélküle és vissza húz engem és ezért valúszínűleg gyengénem tartott vagy nem is tudom...
Egyébként tényleg lehet a konfliktusok közvetett oka a távolság, az e amiatt benned kialakult frusztráció. De neked kell érezned, hogy tényleg csak ez volt-e a bajok forrása.
Mert a való életben teljesen másképpen működött köztünk a dolog mint amikor nem találkoztunk,igazából nem volt ideje kibontakozni a kapcsolatnak én úgy érzem.
Konkrétam nem a a távolság miatt,de a kialakult helyzethez hozzá járult.Legalább is az én részemről,mert én rosszabbul viseltem és nem tudtam úgy tenni a dolgomat a hétköznapi életben és ő szerinte ő engem ezzel vissza húzott és ebből elég sok vita volt köztünk.Mert én jobban ragaszkodtam hozzá és rosszabúl viseltem a távolságot és a hiányát és elég sokat veszekedtem vele ez miatt és neki ebből elege lett.
Ha csak a távolság miatt lett vége,de egyébként minden jó lett volna akkor igen meg kell próbálni..
De a távolság miatt szakítottatok?
Szerintem azért is számít mert igazából egymás mellett nem tudtuk kibontakoztatni magunkat még úgy igazán mert volt olyan hogy 2 hónapig nem láttuk egymást.
Ő szerinte semmi köze nem volt ahhoz hogy távkapcsolat,mert ő úgy gondolja hogy ez oszt nem szoroz,de ugyanakkor én engem jobban megviselt a hiánya.
További ajánlott fórumok: