Szabadidődet mivel töltöd el, és milyen zenét szoktál/szeretsz hallgatni? (beszélgetés)
Rengeteg időt töltök el a számítógép előtt. Ugyanakkor zene hallgatás is, mert a PC-n rengeteg zeneszám található nálam, több száz óra lenne egyben meghallgatva, és állandóan megy a lejátszás, véletlenszerű számokkal. Tehát széles repertoár. Olyankor megy a zene, ha nem zavarja azt, amit épp végzek, pl. kártyajáték, logikai játék, soduku. Oldalak olvasása. Írások. Viszont videók és honlapok nézésénél nincs zeneszó!
Kerékpározni is szeretek, bár itt a hegyek között a hagyományos kerékpár nem éppen nyerő. Horgászni, sokat jártam, ma már nem, nincs engedélyem sem, drága, nem váltottam ki.
És nem utolsó sorban beszélgetések, összejövetelek a barátokkal. Együtt játszás, pl. kanaszta, ulti, betűtorony. Szalonna és hússütések, partik a szabadban. Tollas labdázás, nyíllal lövöldözés és dobó-nyíllal dobálózás. (Idegen neve talán a darts, de nem vagyok benne biztos egyáltalán. Így engedte a helyesírás ellenőrző beírni.)
Néha szoktam rockot hallgatni, most nem jutnak eszembe.
Na az jó ha weboldalt szerkesztesz! Én is szoktam!:D
Minden zenét halgatok meghalgatok! :D
Én is hallgatok Metro stationt és Veronicast, Demi Lovato,Kelly Clarkson. De leginkább a finn rock-ot és a metált szeretem. pl The Rasmus,Stratovarius,Sunrise Avenue,Kotipelto,,Apocalyptica, Sonata Arctica,Nightwish stb.
Szeretek olvasni,mozizni,itthon filmeket nézni, fotózni, más weboldalt szerkeszteni,itt a hoxán az oldalamat szerkeszteni. Ami itt a naplóm szól általában azok vannak benne amit hallgatok.
Haverokkal általában csak hétvégén találkozok,mert ők is dolgoznak meg én is. Ha fáradt vagyok hétköznap nincs kedvem mindig velük lenni.
Én a párommal vagyok a szabadidőmben, vagy itthon teszek-veszek, vagy olvasok, zenét hallgatok, neten, gépen dolgozgatok.
Én latin zenéket és rockzenét szeretek hallgatni elsősorban, de kis túlzással kijelenthetem, hogy "mindenevő" vagyok. A dallamos rock bármikor jöhet, illetve egyéb zenék is, pláne, ha az előadó spanyolul énekel. :-)))
További ajánlott fórumok:
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Rendes, szabadidőpartnert keresek...
- Néhány autóvezető miért szereti teljes hangerőn hallgatni a zenét?
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Mivel Töltöd azt a szabadidőd mikor egyedül vagy, épp nincs ott a párod vagy családod vagy társaságod, és tennivalód sincs?
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?