Symbaba Corrado babakocsit ismeri valaki? Tapasztalatokra lennék kíváncsi! :) (tudásbázis)
Köszönöm nektek az eddigi válaszokat!
Jelenleg bertoni foxym van, de annyira utálom, hogy mielőbb szeretnék valami normális babakocsit. Kertes házunk van, emelgetnem, cipelni nem kell. Viszont a méret is fontos, mert kis autónk van. A bolygókerék nem igazán érdekel, az első fiamnál sem volt bolygós a babakocsink, de legalább nem akadtam fenn vele pl. a zebránál áthaladás közben a padkán. :( Ja, és ne nyikorogjon, mert a foxyt hiába olajozom, nyikorog mintha 10 éve nyüstölném. :(
szia!
Ezel bergon utánzatok,tulajdonképpen ugyanaz,de nem tudom hogy minőségre is megegyeznek e. NAgyon nagy és kényelmes kocsik a babának is és a mamának is ,HA nem kell emelgetni ,lépcsőn cipelnimert ahhoz nagyon nehezek. Újszülöttkortól akár 3 éves korig is kiszolgálják a babát ,de kell egy kissebb kocsi buszozáshoz illetve autóba ,mert nagyon nagy helyet foglalnak.Mondjuk mi ha hosszabb útra mentünk mindíg vittük hogy agyerek kényelemben legyen. Télen overálba plusz takaróba is kényelmesen elfér a kocsiba és a huzatok is általában nagyon jó minőségűek,valamennyire vízálló és nem fújja át a szél. Télen tökéletes védelem a manónak szerintem. Ha aszfaltozott terepen mászkálsz akkor a bolygós kerekű kénylemes,de murván ,földúton csak a fix nagykerekes jó.A tömlős kereket nem ajánlom mert macerás és semmivel nem kényelmesebb mint a többi ,mert mindegyik rengetek lengéscsillapítórugóval van ellátva. Szerintem jó választás!
Semmi képpen ne vegyél ilyet!
1. Nem bolygós kerekű
2. Óriási(nem férsz be vele boltba, buszra, sőt még autóba is csak nehezen tehető be)
3. Nehéz
4. Csúnya is(szerintem)
Ez olyan a babakocsik között, mint autók között a wartburg. :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Buszon utazva miért kell kivenni a gyermeket a babakocsiból?