Sütivarázs (beszélgetés)
Nekem több is megvan a sorozatból, elégedett vagyok vele. Szerintem jó minőségű, jól kihasználhatóakat vettem meg belőle.
A csillag, szív muffin nagyon picike.
Sziasztok (ha még valaki valamikor erre jár)!
Gyűjtögetitek még a formákat? :)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hosszútávon is beváltak Nektek ezek a szilikon formák? Úgy értem több sütés után sem ragad? Különben mennyire deformálódik el sütés közben? Nem nyomja el az oldalát a tészta? Mert ha pl tortát csinálnék, nem mindegy, hogy deformitásos lesz-e a négyzetes vagy a nagyobb kör alakú forma.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget vagy a tapasztalatot, most szeretnék majd rendelni (librin 17 % kedvezmény van most rájuk...)
A kavarodást most én sem értem, kórházban voltam, nem tudtam figyelemmel kísérni az eseményeket.
A kis négyzetes tepsi 18 cm-es, nekem pont a kicsisége miatt kell (egymagamra).
Ha a tortaforma kisebb lesz az előzőnél, az nekem szívás is, meg nem is, mert az előzőt megvettem, de ha ez jobb lesz......
Más: Nem akartam venni, mert van régen vásárolt muffintepsim (6 lyukas), de véletlenül láttam meg, hogy 500 valamennyiért árulják két helyen is az első számot. Rendeltem kettőt belőle...
Cím: ÁrGép Sütivarázs
Akkor most van a négyzet alakú tepsi? MErt az nekem is kellene. A tortaforma most nagyobb lesz, de elvileg az már megjelent. 21 és fél centis. Most néztem én is, hogy arról lemaradtam..de akkor mégsem?
Mert nem hordják mostmár ide a kisboltba, ahonnan eddig vettem, szóval vakon vagyok...
Ráadásul nem is abban a sorrendben jelent meg az újság, ahogy nekem annak idején megírták. Bejelöltem a naptáramban december 4-ét, hogy a négyzetes tepsit megvegyem, de ma teljesen véletlenül(?) elmentem a boltba, és ott volt egy szem az áhított lapból. Úgy látszik, nem is a többi áru volt a lényeg, hanem hogy az a lap az enyém akart lenni :))
A hátán viszont egy ugyanolyan kerek tortaforma van, amit már megvettem kékben. Hacsak nem más a mérete.
Sziasztok!
Megvettem ma a legújabb 18-as számot.
Nagy meglepetésre a hátoldalon új információra leltem. Újabb 8 számmal bővül a sorozat.
Ha így haladunk tényleg sok hely kell a formáknak.
Kíváncsi vagyok, hogy hányszor találják ki, hogy bővül a sorpzat.
Sziasztok.
Mikor jelenik meg új szám? a héten jelent meg?
Mi volt / lesz benne?
Sziasztok! :)))))
Van már, aki madeleine sütiket sütöget? :)
Újságosnál már láttam az újabb lapszámot, -nagyon tetszik a színe :)- de a webáruházba még nagyon nem akar bekerülni :( pedig már nagyon szeretnék benne sütögetni. Azért is várom, mert pár éve már kipróbáltam egy Stahl Judit-féle madeleine receptet, ami nagyon bevált, csak mivel nem volt formám, így sima tepsiben sütöttem, de nagyon finom volt. Izgalmas lesz most majd formában is. :)
Elfeledkeztem róla, de most sütöttem nem formázott edényben, tepsiben, hanem a sütőlapon.
Ezért írom, hogy kell kisebb szilikonlap is, nemcsak nagy darab, hiszen nem csak tésztát lehet nyújtani rajta, hanem pl. csókokat, sajtosat, linzerkarikát stb. általában a szilikonlapon sütöm, ami pont belefér a tepsibe.
Van sütőpapírom is, de néha elfelejtem, hogy elfogy, meg elmosogatni olcsóbb a szilikont, mint új papírt venni.
Tehát csak kéretlen jótanács: mérjétek le a tűzhelyetekhez tartozó tepsit is!