SuperShape turmix (beszélgetős fórum)
Szia!
Úgy látom, hogy most tör be a piacra ez a turmix, azért nincs róla sok véleményező ;)
Én reggelire ittam simán a csokisat, vacsira meg feltúrbóztam a vaníliásat gyümölcsökkel, vagy mézzel.
Egy hét alatt így 3 kg ment le rólam...egy próbát mindenkinek megér...a versenytársakhoz képest jobb minőségű alapanyagokból készül
Ne rendelj nem jó ez a turmix én a vacsit váltottam ki vele de ugyanúgy éhes maradtam mert nem telített el.
Mondjuk fogytam 2 kg ot de én ezt a homeopátiás cefamadart szedem és ez meghozza az eredményt legalábbis nekem mert az éhséget csökkenti az biztos így már nem vagyok éhes állandóan és ez nagy öröm szàmomra
Köszi a választ!
Sok sikert neked, majd írk az eredményről.
szia
Én sosem szoktam ilyeneket rendelni de egyszer fogyiztam egy ehhez hasonló turmixal kiváltottam vele a vacsorát most is ez a célom a fogyás meg is rendeltem de én csak vacsora helyett iszom még nem tudok mondani semmit mert kb 1 hete rendeltem meg eredmény még nincs.....az íze nem rossz majd meglátjuk mi lesz.....mondjuk elég drága szerintem is de 2 dobozzal rendeltem napközben is kevesebbet eszem amennyire tudom kerülöm a cukrot és a fehér lisztet ami szintén nem olcsó dolog sajnos .....
Szia Ecus!
Írsz magadról, mi a célod, hány éves vagy, miért szimpatizált ezzel a turmixal?
Én sose szerettem, az ilyen-olyan szereket, de ez most elég meggyőző.
Viszont egyszerre 2 vagy több heti adagot nem tudok megvenni, így nem tudom érdemes-e belekezdeni?
sziasztok
Valaki használta már a super shape turmixot fogyokurahoz?
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúrás turmixpor (házilag)
- 11 hónapos a kislányom és retteg a porszívótól és a turmixtól! Mit csináljak?
- Az igaz, hogy aki husisabb testalkatú, annak nem kell szedni fehérje turmixot?
- Milyen turmixokat érdemes készíteni?
- Bélmosó turmixok!
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?