Stresszes a férfi szex közben? (beszélgetés)
Próbáld az ujjaival hozzám érni,de olyan semmilyen volt..még ilyen rossz szex élményem nem volt.
Csak egy alkalmat akartam,nem tudnám szeretni.Csak nem tudtam,hogy ennyire gátlásos lesz.
Ez nem igaz így. Tapasztalat. Egymáshoz kell hangolódni és minden alkalommal jobb lesz. Főleg azért, mert a férfi érzi, hogy a másik türelmes, szereti minden állapotában, így megnyugszik, biztonságban érzi magát. Van, hogy több hónap, de rendbe jöhet.
Szívesen! Elnézést kérek azért, mert majdnem mindenkit leszóltam...
Én csak olvasgatok és reszelgetem a körmeimet
+jegyzem, nem férfiként inditotta a korábbi témákat
Ezek csak a te irói fantáziád szülöttei
Te legalább nem vagy primitív.
Köszönöm az értelmes hozzászólast.
Persze,semmi kedvem sem lenne már hozzá.Bánom is azt alkalmat.
Látom, egyik-másik hozzászólás igencsak primitív. Mondjuk, a fórumindító sem egy nagy észkombájn... Szóval: Igen, van olyan, hogy stresszel a férfi akár az első alkalommal, akár később és ezért nem sikerül a közösülés. Ha az a két ember valódi kölcsönös szimpátiával bír egymás iránt, akkor nem hagyják abba a kapcsolatot, hanem folytatják. Nehéz jó tanácsot adni. A mindenáron való erőlködés eleve kudarcos. Ahogyan írta valaki: más módon is lehet örömet szerezni. Akár szakembert is be lehet ebbe vonni. Persze, ha nincs meg a kölcsönös szimpátia, jobban mondva, nem elég erősek az érzelmek, akkor jobb lehet a szakítás.
Ja, és a partnerférfi sem egy nagy intellektus, úgy látom. (Bevallom, én sem...)
Akkor a szép napot semmiképp sem opció utána 🤣
Én azt gondolom, hogy egy szerelmeskedés nem a csődöt mondott testrészen múlik. Egy szerelmeskedés két ember érzéki játékáról szól. Két ember vágyainak, érzéseinek egyesüléséről szól. Ha egy pasi már az első alkalommal magával van elfoglalva, arra a pasira egy szónál többet nem szabad pazarolni. Ez a szó: viszlát.
Valóban sokféleképpen leget egy nőnek örömet szerezni.
Ő csak a farkával volt elfoglalva,hogy nehogy csődöt mondjon,de csődöt mondott.
Egyedül van..nincs senkije.
Kevés férfi ért igazán a nőkhöz.
Szerintem egy pasi gátlásossága nem abban nyilvánul meg, hogy nem tud szerelmeskedni egy nővel. Ha csak annyi a baj, hogy pillanatnyilag nem áll készen, attól még a nőnek millióképpen lehet örömöt okozni. Nem lehet, hogy nős a pasi? Mert akkor a bűntudat gátolja ezeket a dolgokat. De mondjuk akkor is lehet érzékien játszani egy olyan nővel, akit szeretne boldoggá tenni a pasi.
Ok, ha játék, akkor legyen játék. :-)
Nem gondoltam ilyesmire,hogy nem kívánt volna,nem volt eddig ilyesmivel nálam.Ilyen gátlásos pasival nem találkoztam még.
Jó jó, persze, igazatok van. De én még új vagyok itt. :-)
Mint szegény Amanda, őt is belelátom már minden egyéjszakás letiltós sztoriba 😂
Ez így van. Néha tudjuk, hogy kamu, mégis megél a téma akár 500 hozzászólást.
Ja hát egyébként vannak ilyen visszatérő anonimok, ha már itt tartunk, engem ez arra emlékeztet akinek csorba esett az önbecsülésén, mert a palinak lekonyult, és hogy akkor most biztos nem kívánta őt és ronda és úristen, ott se tudta elengedni az illető az egyéjszakásat akitől amúgy már nem is akart semmit. :D Nem hiszem, hogy ez a mai két törölt fórum szerzőjének a tollából származna. Amúgy ha sokat vagy ezen az oldalon, ez egy mellékhatás, hogy ezt nézed. Van pár őrült, akik az egész internetet telefossák a baromságaikkal, pl. a munkahelyes anonim, neki már két mondatából tudom hogy ő az 😂😂 De én szeretek ide írkálni, és néha el kell engedni a nyomozósdit, mert utána már csak ezt fogod analizálni és elveszik az élvezet :D
Véleményeket vártam,esetleg van e oyan aki hasonló helyzetet élt e át.
Most akkor mi a kérdés? Miben segíthetünk?😊
Tévedni emberi...
Nincs okom győzködni téged.
Jó, nem győzködök tovább senkit, én így gondolom amit gondolok. A kérdezőnek pedig válaszoltam. :-)
Nem szokásom a trágár kifejezések..abban pedig nem találom örömömet,hogy kamu topikot indítsak.Elhiszem,hogy sokan szórakoznak,de miért kell minden szexuális témára azt gondolni,hogy kamu.
Nem, nem ezzel van a bajom. Azzal, hogy két hasonló stílusú, férfiként íródott törölt poszt után hirtelen megjelenik ez a harmadik. Rám aztán igazán jellemző a nyíltság, kifejezetten szeretem az olyan nőket, akik fel merik vállalni, hogy számukra fontos a szex, az erotika. De ennek is megvan a maga íve, stílusa, helye. Számtalan erotikus novellát írtam, tudom miről beszélek, felismerem a fantázia által keletkezett írásokat.
Akkor írj a moderátornak,hogy nézzen utána ennek a topik indítójának..nem szórakozom a kérdésekkel.
Ez volt és valós történet.
Azt kellett volna írni, hogy leszopta, meg kanos volt?? :DD Demost komolyan, ez még teljesen kulturált, bár kicsit régies vagy nem is tudom a megfogalmazás tényleg, olyan öreges.... De amúgy melyik évszázadban élsz, hogy egy nő ne beszélhetne nyíltan és lényegretörően a szexről? 😅
További ajánlott fórumok: