Strasszkövek laptopra - hogyan? (beszélgetés)
Két komponensű epoxi ragasztóval lehet felragasztani, miután zsírtalanítottad a laptopot. Vannak 4-5 percesek is, 20perces vagy még hosszabb ideig felhasználható ragasztók. A pillanat ragasztót nem ajánlom mert bemattítja a strasszkövet ha rácsöppen véletlenül.
...most,hogy így mondjátok:)) Az irodai gépemet én is felújítom, mert csak egy lejtári szám van ráragasztva. A monitort gondoltam körbe szegélyezni...Feldobná az irodámat:)))
- bocsi nem tudtam kihagyni! - :)))
Jó is lenne, ha annyi pénzem lenne, hogy swarovsky-s laptopom legyen... :D Értékelném!!! :D
Köszönöm az ötleteket! :)
Eddig azt hittem, hogy csak matricát lehet kapni, ami mintás. Nem tudtam, hogy strasszos is van, de tényleg szépek. Most náztem pár képet már!!! :)
szerintem vésd bele körzővel, hogy "STRASSZKŐ", az a tuti :-)
viccet félretéve: menj el laptop szaküzletbe v nagyobb elektronikai szaküzletbe (MM, Saturn, stb), biztos van valami, de amúgy lehet kapni direkt Swarovsky strasszköves laptopot.
Mi a francnak a laptopra strasszkő...
Sose legyen nagyobb gondod.
Szeretnék új netbook-ra strasszköveket tenni, csak az a baj, hogy nem tudom, hogyan lehet feltenni rá úgy, hogy tartós is legyen...
Én a körömlakkra gondoltam... Bár nem tudom, hogy mennyire tartós...
Előre is köszönöm a segítséget! :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet 1 laptopra 2 skype címet telepíteni?
- Véletlenül ráment egy kis víz a laptopra és most nem működik a touchpad. Ötletek?
- Hotfix strasszkövek
- Hogyan tudnám a képeimet átrakni a sz.gépről laptopra?
- Tudja valaki, hol lehet kapni azt a denevérujjas strasszkövekből kirakott fekete keresztes pólót?
- Hogyan kell strasszköveket ragasztani virágra?