Hotfix strasszkövek (beszélgetés)
Az enyém Cseh.
Hát igen, a szatént nem is szabad. Még a pákával is óvatosan kell.
Gyömöszke, tudod e esetleg, hogy kóreai (korean DMC rhinestone) vagy AAA kínai strasszkővel díszítettél? :)
Ami utánzatot én vehettem (50 darabot próbának), biztosan kínai és abból is a rosszabb lehet...mert vagy alig akart vasalóval ráragadni (kipróbáltam egy darabka szaténon), vagy meleg vízes mosás után le tudtam húzni. :(( Aztán mikor feljebb nyomtam a hőfokot, olvasztott sajt lett a szövetből. :S Szatén a ruha, úh nem merek vasalóval játszani. Pláne ezek után, hogy láttam krémsajttá válni az anyagot :((
Én még nem vettem igazi swaro-t, csak utánzatokat, de mindegyik nagyon tartós. Van olyan felsőm, amit 2éve raktam ki (igaz csak kb. 20-25kővel), rendszeresen mosom, és 1 sem esett le.
5-600db rengeteg. Igen látványos lesz. :)
Én pamutra szoktam páka nélkül, simán vasalóval is felvinni. Főleg ha sokat kell. ;)
de gyönyörűek :))) aztamindenitneki :)) azért gondolkodtam sima kristályon, m a ruhához is kristállyal diszitett fülbevalót, karcsatot, nyakperecet vettem. a szandál szintén ezüst, kristállyal diszitve. nem ütne el az AB és a sima?
köszi szépen a segítséget
estleg a tartóssággal kapcs van tapasztalatod? mindenkép dekorpákával tegyem fel őket, ugye?
Miből gondolod, hogy nem passzolna?
Itt láthatod a különbséget a sima fehér és az AB között. Az AB sokkal jobban csillog, a színét az határozza meg, hogy esik rá a fény, ill. hogy milyen színű anyagra teszik rá.
Milyen színű köveket akarsz venni?
A koreaiakat nem ismerem, de ha a Swarovskit választod, abból AB-t vegyél, csillogásban verhetetlen! :o))