Stikteez (Lidl) figurák gyűjtése (beszélgetés)
Sziasztok!
LIDL Stikeez 2
Az alábbiakat keresem:
Lobby, Clam, Fuzzle, Winker 2db, Cragy, Ballon, Turbo, Chukapi
És a cseréim:
Oscar, Sweety, Hi, Beany, Boo, Kha, Tuffy, Billy, Ollie, Drup, Russl, Nohorse, Mr. Suid
Stikeez 1. széria
Keresem:
Cheezz, Ely, Fido, Frankey, Gloo-Gloo, Hip-Hip, Loggy, Orby, Papsy, Piggy, Puff-Puff, Puffy
Csere:
Igor, Snaky
Budapesti személyes átvétellel.
Az alábbiakat keresem:
Balloon, Chukapi, Clam, Fuzzle, Goupy, Lobby, Mr. Squid, Roxx, Toodalou, Tuffy, Winker
És a cseréim:
Oscar, Boo, Ollie, Sweety, Nohorse, Billy, Drup
Stikeez 1. széria
Keresem:
Cheezz, Ely, Fido, Frankey, Gloo-Gloo, Hip-Hip, Loggy, Orby, Papsy, Piggy, Puff-Puff, Puffy
Csere:
Igor, Snaky
Budapesti személyes átvétellel.
Sziasztok,
Ezeket keresem:
Kittie,Froggy,Bunny,Frankey,Piggy,Fido,Ely
Ezeket kínálom:
Chompy,Moody,Snaky,Igor
Csere Budapesten személyes átvétellel.
Üdv,
Mókus
Sziasztok!
Cseréim: Igor, Snaky, Bunny.
Priviben írjatok.
Szia!
Snaky- tudnám adni. Az arcáról a festés viszont lekopott. Ha így is jó, akkor nekem hiányzik: Ely, Gloo-Gloo, Sharky, Chompy.
Üdv: P.
Szia!
A fidot tudnám adni a puffyért.Várom válaszod.
Sziasztok!
Ezeket a steekezeket keresem:Snaky(rózsaszin),Cheezz(lila),Puffy(fehér birka),Kittie(rózsaszin cica),froggy(zöld béka)
Csere steekezeim is vannak:fido(fekete kutya),Ely(rózsaszin elefánt),Orby(zöld egyszemű),gloo-gloo(sárga hal),Bunny(fehér nyúl),sharky(fekete cápa),chompy(zöld szörny fogakkal),Piggy(rózsaszin malac),cow(fehér tehén),giry joe(sárga elefánt),dolfy(kék delfin),igor(rózsaszin szörny).
Köszönöm!!!
Elkerülte a figyelmemet, de már van ilyen fórum (a fórumindítónak is rossz volt a billentyűzete, akárcsak nekem :) )
Itt lehet cserélni.
én azt gondoltam, ez általános dolog, hogy tecsóban vannak ilyenek :)
de érdemes nyitott szemmel járni, garázskocsma, újságosbódé környéke... bárhol szembe találkozhatsz vele :)
annyi figura kell a játékhoz, ahányan játszotok.
mi amúgy tecsóban, sarki ivó előtt szerezzük be a figurákat, 100 ft-ot bedobsz, tekersz, golyót kiköpi... és abban van. valahogy olcsóbb, mint 3ezrenként 1 db.
de már filózom, hogy rendelek 50 db-os csomagot kínából.
Én éppen azon vagyok kiakadva, hogy miért csak egy hónapig tart az akció (illetve oda van biggyesztve, hogy és a készlet erejéig..). Nem tudom, mit várnak a szülőktől, akik ilyen akciókat hirdetnek. :D Tényleg csak ezzel kellene elfoglalva lennem, hogy összegyűljön?!:(
Segíteni nem tudok, nekünk még nagyon kevés van szintén, sajnos.:)
A gyűjtőalbumban lévő társasjátékról tud valaki valamit? Pl. hány figura kell hozzá, ha mondjuk 3-an játszanánk?
Nem találtam hasonló témát, ezért bátorkodtam indítani ezt a fórumot.
Gyűjtjük a figurákat, de még sajnos sok hiányzik: Sharky, Kittie, Froggy, Bunny, Snaky, Guinny, Papsy, Frankey, Piggy, Igor, Dolfy, Gloo-gloo, Fido, Ely.
Illetve van cserére: Giry Joe, Orby, Puffy.
Szívesen cserélnék, vagy várok bármilyen támogatást.
Előre is köszönöm, remélem működőképes lesz a fórum!
További ajánlott fórumok:
- Lidl Sikeez figurák csere-bere fórum
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Kacatok gyűjtése, rendszerezés, minimalizmus.
- Hol találok vicces kajaképeket ötletek gyűjtéséhez gyerekbulizáshoz?
- Lidl FrissFejek stikeez figurák csere-bere oldal 2019
- Pénzadomány gyűjtése kisgyermeknek, gyógyászati segédeszközre hogyan valósítható meg?