Stephenie Meyer könyvek! (beszélgetés)
Valaki tudna nekem segíteni. Régen én is sokat írtam, csak aztán valahogy kiégtem vagy ilyesmi. Pontosan nem is tudom mi volt velem, a lényeg az, hogy egy jó ideig nem írtam. Most lenne egy bemelegítő történetem, csak a falra mászok attól, hogy nem tudok neki címet adni. Nem, hogy jó címet nem tudok neki adni, egyáltalán se milyet.
Valaki tudna segíteni ebben. Röviden elküldeném a történetet, és akkor kitalálhatnák valami okosat.
Csak ide nem akarom leírni az egész storyt, mert az nem biztos, hogy túl okos húzás lenne.
A mi drág írónők egy másik könyve. Hogy miről szól vagy ilyesmi azt nem tudom, de azért már így rábukkantam! :)
Hahó! Valaki!
Amúgy én vagyok az BlackMagic, csak nevet változtattam!
Hahó valaki!
Keltsük már megint életre a fórumot. Bakket gyerekek, ez nem állapot. Hajrá ne csak én írjak már mindig.
Egy darabig még így leszel nyugi.
Amúgy ha van kedved kukkants át a másik fórumba. Twilight, New Moon!
Nem kell ragoznom, hogy miről szól ugye?
Hmmm...
Ki se néztem volna Edwardból, hogy kis szado játékokat űz! :P :D
Most néztem meg az Újholdat filmen.Annyi negatív kritikát olvastam róla,de én kellemesen csalódtam.Nekem speciel jobban tetszett,mint az Alkonyat filmváltozata.Pedig nem vagyok egy fanatikus rajongó.Jó,biztos nem kapnak a színészek Oscar-díjat az alakításokért,de azért nem volt olyan rossz.
De persze könyvben az igazi!
Persze, hogy nem meglepő, mert nagyon ügyetlenke! :)
De nem e miatt lesznek rajta foltok, hanem, mert Edward durva lesz egy kicsit, annál a jelenetnél, szerintem!:)
Nem azért, de ez nem meglepő Bellától, hogy tele van kék zöld foltokkal!
Nálla az olyanok menetrendszerűen jelennek meg. De arra a jelenetre én is kíváncsi vagyok.
Jah és igen, én is izgatottan vártam, azt a bizonyos lefekvős jelenetet, de hiába! :p
Kicsit beleolvastam a negyedikbe is, de ott se történik semmi, vagyis nem értettem, a fordítást! Elmennek nászútra és a vízben történik valami, de nem írja le, hogy tényleg megtörtént volna, hanem másnap felkelnek és Edward kivan, mert fájdalmat okozott neki, tele van Bella kék-zöld foltokkal...Na mindegy kíváncsi leszek, valójában mi történik majd!:)
Én is a napokban fejeztem be az Eclipset,de szerintem annyira vontatott,erőltetett volt...
Sokkal többet vártam tőle.
A végét leszámítva nem is történt benne semmi,azon kívül,hogy Bella hol Edwarddal,hol Jacobbal enyeleg.Vagyis még csak nem is enyeleg:)
Azért kíváncsi vagyok a 4.-re is.
Addig meg kiolvasom A burok-ot.
Amúgy az írónőnek fog megjelenni más könyve is magyarul?
Eddig csak a Burok, Twilight, New Moon, Eclipse és ott van az a kis szöszenet a Pokoli báléjszakákban.
Amúgy valaki olvasta már a képregényét? Ami róla szól vagy mi.
Kiolvastam mind a 3 magyarul megjelent részét!
Tudja vki, hogy mikor lesz meg a negyedik magyarul?
Hivatalosan csak 4 könyv van,de az írónő elkezdte írni a történetet Edward szemszögéből is,de nem fejezte be,mert valaki feltette a netre.Címe: Edward könyve(asszem).Keress rá!
A fan által írt 5. rész cime pedig:Kamaszkorom utolsó nyara.Ezt is megtalálod,ha keresed!Nekem ez nagyon tetszett!!!
Rencike!
Nem akarlak elkeseríteni,de az Újhold is jobb könyvben,mint filmen!:-)