Statisztika: Kínai fogamzásnaptár (beszélgetés)
Sziasztok!
Én nagyon szeretnék egy kislányt,nézegettem a kínai
fogamzásnaptárt,több oldalon is megnéztem,de 3 is volt ami mást-mást mutatott,hogy melyik hónap az aktuális,akkor most melyiket nézzem?
Mert a kínaik nem azt a kort és hónapot használják, amit mi itt nyugaton, hanem a fogantatás(?) korát, de ettől nem értem, miért lettem én kapásból majd 2 évvel idősebb. Na mindegy, leírja az a cikk, hogy pontosan miért, és van egy angol átkonvertáló oldal.
Fel a fejjel, eljön a Ti időtök is! ;-)
Hát nekem lánykát jósolt volna, de mostmár nem aktuális :S :(. sajnos.
De amúgy ez érdekes, amit írtál. Miért kell más hónappal és korral számolni?
Ja, Ági! Elolvasta neten azt a cikket, ami arról ír, hogy nem azzal a korral kell számolni, ami nálunk használatos, és a hónapok sem annak felelnek meg, ami nálunk van? Én 24 vagyok, de 26 éves korral kellett számolnom, és 3. hóban történt a fogantatás, de 1. hóval kell számoljak. Ígyis-úgyis fiút jósol, de ebben a cikkben, amit említettem, írta a nő, hogy 45-55%os találati aránya van, de ez meg egyébként is, hiszen vagy fiú lesz, vagy lány.
Neked mit jósol?
Nővéremék néztek utána, azt hiszem 8ból 7nél bejött. Na de mi van azokkal az ikrekkel, akik különböző neműek?
Nekem fiút jósolnak, viszont a másik elv alapján (peteérés előtt 2-3 nappal van az együttlét), az szerint viszont kislány a valószínűbb. Végülis elsőre szerintem tökmindegy, másodikra is, de szerintem azért a legtöbbünk szeretne egy kisfiút és egy kislányt is.
Még mindig nem jött meg?
Bár gyerekem nincs,de a sajátom (vagyis anyu adatait)beírtam és fiút dobott ki rám :) megnéztem a húgaimnak is,meg öcsémnek és csak egy jött be a 4-ből.
Remélem kicsit segítettem :)
És szorítok ;)
nekem mindkét esetben fiút mondott és lányom lett.
de a Jónás naptár szintén majdnem napra pontosan akkor volt a foganás és az alapján is fiúk... vaalhol nagyon félresikerültek... :DDDD
Érdekelne, hogy kinek jött be, és kinek nem a kínai fogamzásnaptár? Amennyiben ezt beírjáto a keresőbe, biztos kidobja a táblázatot, akinek mégsem sikerül, az írja be a fogamzás hónapját, az anya életkorát fogamzáskor (a betöltött életkor kell), és ha már tudja, akkor a baba nemét.
Előre is köszönöm!