Spirulina Cereal: ismeri valaki? Állítólag nagyon hatásos fogyis por! (tudásbázis kérdés)
DXN Spirulina Cereal leírás
Kiszerelés: 30x30g
Ezt ma
11480 forintért
vásárolhatja meg!
(382.67 Ft./
A spirulina széles körben ismert mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.
Szia!
Én már elég sok fogyis port kipróbáltam, hát azok nem igazán jöttek be, de erről még nem hallottam, hol lehet ilyet kapni???
Ha tényleg ilyen jó, akkor kipróbálnám én is.
Előre is köszönöm. Kriszti
Szia VictoryS!
Ha fogyasztod, akkor valószínű, hogy jó tapasztalataid vannak Neked is a Spirulina Cereallal kapcsolatban. Az én ismeretségi körömben is van olyan, aki használja és szintén jó tapasztalatai vannak vele. Fogyás, és ennek ellenére mégis jó közérzet, általános állapot. Tehát nem rossz!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Megjelent egy új, a fogzási tüneteket enyhítő, állítólag nagyon hatásos készítmény. Mi a neve?
- Szobabiciklizés 12 mp normál 8 mp gyors tempóval 20 percig, állítólag hatásos. Próbálta valaki?