Spirál eltávolítás (beszélgetés)
10. agnes1219
2012. júl. 27. 21:07
szió,szerintem,nórmális szakdókit kelkeresniés csak nyúgi,5 évnél tóváb maradfent nemjó,a tapasztalat,és a minőség is számit. }fela fejel.üdv ágnes
9. csefi77
2009. aug. 20. 10:36
Látom nem vagyok ezzel a problémámmal egyedül
8. csefi77 (válaszként erre: 7. - Mamuci55)
2009. aug. 20. 10:36
én már nagyon be vagyok rezelve.csak akkor lehet kivenni,amikor megvan?nekem épp tegnap mult el.
7. mamuci55 (válaszként erre: 4. - Leonie-Johanna)
2009. aug. 20. 10:02
Én is hányós,émelygős voltam egyből mikor még nem is tudtam róla,hogy terhes vagyok.Érzékeny voltam a szagokra,pl a kipuffogó gáz,azt nem bírtam.Lehet,hogy terhes vagy,mert sajna én 3x voltam a spirál ellenére.Nekem már volt akkor két gyermekem,nem akartunk többet,de állítólag megtarthattam volna.
6. Leonie-Johanna (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2009. aug. 20. 09:24
Tudom,tudom.Csak én ilyen aggódós vagyok.Sokszor magam is elgondolkodom,hogy ,hogy voltam képes egyáltalán felrakatni ezt a szerkezetet.Bizonyára pillanatnyi elmezavarban szenvedtem :)
Minden ilyen dologtól írtózom.
Na mindegy.Valahogy ki kell szedni.Majd írok,hogy mi volt.
5. andi6020
2009. aug. 20. 09:12
Tudom könnyű ezt mondani, de ne aggódj, és főleg ne görcsölj rá, mert az csak ronthat a helyzeten!
2009. aug. 20. 08:56
Hát az a helyzet,hogy a mensim utolso utáni napja van már.A dokonak tegnapelőtt szóltam,mert így egyetrünk meg,és azt mondta,hogy amikor kell akkor szóljak és máris mehetek.De ehelyett mára hívott be.Lehet,hogy most akkor le sem lehet venni,csak a következő mensinél?Egyébként én elég émelygős-hányingeres napjaim vannak mostanság.Fáj a hasam is.lehetséges az is ,hogy terhes vagyok!?Mamuci55,neked milyen tüneteid voltak anno?
3. andi6020
2009. aug. 20. 08:50
Fájni nem fáj, ezt biztosra mondhatom. Kellemetlen, mint minden nőgyogyi vizsgálat. Húzást fogsz érezni, de nem fáj. Gondolom megvan a menzeszed, így jobban "csúszik". Fel a fejjel, nem lesz gond!!
2. mamuci55
2009. aug. 20. 08:48
Szia! Nem tudom aktuális e még a kérdés.Ne félj!Egyáltalán nem fáj a levétel.Mire éreznél valamit már lent is van.Nekem majdnem 25 évig volt spirálom/nem ugyanaz/de nem volt vele más gond csak az,hogy mégis teherbe estem.De a gyógyszertől még mindig jobb,nem beszélve arról,hogy azóta már sok minden változott.
2009. aug. 20. 08:43
Ma kell mennem a nőgyógyászhoz spirál eltávolításra.Babát szeretnénk.Elmesélnétek ,hogy mire számítsak?Nagyon félek.Fáj?????
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Műköröm eltávolítás
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.